tiistai 29. joulukuuta 2015

Lushilta uusia tuoksuja

Ehdin vielä viime tipassa ennen joulua tehdä saippuatilauksen Lushille. Lähinnä sen takia innostuin kun mietin Idalle jotain pientä joululahjaa ja koska hän vielä jonkin aikaa asuu Maltalla hotellihuoneessa, jossa on kylpyamme niin ajattelin että jouluiset kylpypallot olisi hauska "kotiin" vieminen.
Pari joulupukkia sitten lähtikin matkaan, ainakin tuon ylimmäisen pitäisi suhahdella ammeessa levittäen kimallusta saappaistaan ja ihanat tuoksut niissä molemmissa oli.Meille alakerran vessaan käsienpesua ilostuttamaan löytyi Respect Your Elders-saippua joka tuoksuu mustaherukalta ja mustaseljalta.


Aamupesuille yläkertaan tilasin pirteää piparminttua, raikasta sitruunaruohoa ja viileää eukalyptusta sisältävän Outback Mate-saippuan joka tuo tuulahduksen Australiasta ja toivottavasti auttaa heräämisessä piristävällä tuoksullaan.


Suihkuun valkkasin uutuuksista Layer Cake-saippuan, josta löytyy hedelmäinen sateenkaari vadelmaa, mustikkaa, appelsiinia, rypäleitä ja ananasta. Tää nyt oli niin pieni pala ettei siihen mahtunut enempää sateenkaaren värejä mutta tuoksu kuitenkin on makean herkullinen.
Kyllä näitä vaihtelua antavia  tuoksuja jo ehti vähän kaivatakin kun edelliset palaset tuli käytettyä täysin loppuun jo aiemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti