lauantai 5. joulukuuta 2015

Pikkujouluviikko

Viikko onkin ollut pelkkää työtä ja pikkujouluja oikein kaksin kappalein.
Tässä kuvia pelkästään molempiin valmistautumisesta koska tällä kertaa ei nyt olekaan näytillä yhtään ruokakuvia, kun en kehdannut sen verran vieraammassa porukassa kuvata annoksiani... Tutummassa seurueessa se sujuu aina automaattisesti sen kummempia miettimättä.Ekat pikkujoulut vietettiin uuden ryhmäkodin työkavereiden kanssa herkuttelemalla ravintola Heinätorissa. Mä söin kunnon sisäfilepihviannoksen valkosipuliperunoilla ja jälkiruoaksi taivaallista suklaakakkua.


Seuraaviin juhliin entisen mahtavan osaston väen kanssa valmistauduin tänään. Samaa kullankimalteista asua lisättynä jakulla ja runsaamman ajan kanssa laittautumista; näyttää muuten meikkilaatikko vähän pölyiseltä kuvassa, hupsis...
Koko viikon on ollut niin sateista ettei ollut mitään mieltä alkaa kihartaa hiuksia, vaan piti turvautua nutturaan molemmilla kerroilla.


Oltiin ravintola Maukkaan tiloissa nauttimassa kauden ensimmäistä jouluruokaa ja jotkut uskaltautuivat saunomaankin.
Joulupukkikin oli paikalla ja tämännäköisen pikkulahjan käärin pakettiin.
Oli kiva ilta mutta mukava oli tulla ajoissa kotiinkin Honeyn kanssa köllöttelemään, ei vanha jaksa enää mihinkään jatkoille lähteä.4 kommenttia:

 1. Ihania kultaisia tunnelmia ja tuo Kubiss on mahtava ja edullinen merkki! Käytän aurinkopuuteria ja huulikiiltoja joka päivä.

  Mukavaa itsenäisyyspäivää Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se puuteri on tullut Livboxin mukana ja oon kyllä tykännyt siitä, muita juttuja en ole vielä kokeillutkaan... Rauhallista itsenäisyyspäivää sinne myös <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva se on välillä lähteä ihmisten ilmoille, mutta yleensä tulen kotiin ensimmäisten joukossa;) Juhlallista itsenäisyyspäivää!

   Poista