keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Uusi vierashuone

Tässä syksyn aikana ollaan vähän kerrallaan sisustettu Amandan jäljiltä tyhjäksi jäänyttä huonetta, joka toimii nyt kirjastona ja vierashuoneena silloin kun esimerkiksi Linda tulee yöpymään Tampereelle.
Viimeisenä tuotiin kirjahylly, jota lopulta kuukauden sijasta jouduttiinkin odottamaan kaksi kuukautta. Nyt alkaakin sitten olla valmista kun saatiin kirjoja koottua ja järjestettyä erinäisiltä hyllyiltä ja laatikoista siististi näkyville ja aika täyteen kirjahylly jo tulikin vaikkei kaikkia pokkareita sinne edes  laitettukaan.
Tähän saa jatkossa tarvittaessa lisäosia ja esim. jonkinlaisen kulmaosan tuonne oikeaan reunaan jos myöhemmin haluaa laajentaa.Edellisen epäkäytännöllisen ja hankalasti avattavan vuodesohvan tilalle tuli kulmadivaanisohva, jossa on sopivasti säilytystilaa vuodevaatteille ja se on helppo vaan vetää auki.
Hauskana yksityiskohtana seinää pääsi koristamaan pantterijuliste, joka hankittiin jo meidän ekaan kotiin vuonna -86. Se on kulkenut uskollisesti mukana vaikkei joka asunnossa ole päässytkään seinälle.


Tyynyjä oli ennestään ja muutama hankittiin lisääkin mukavaa löhöilyä varten.
Mä ihastuin niin tämän syksyn uusiin yksinkertaisiin Kaasa-kynttilälyhtyihin, että haettiin sitten vielä toinenkin väripilkuksi. 
Nyt täällä kelpaa lueskella ja takkahuoneen telkkarikin näkyy hyvin tarvittaessa. Honey myös mielellään tekee pesiä tyynyjen joukkoon ja tykkää erityisesti pehmeästä matosta.


2 kommenttia: