sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Synttäri-illallinen

Tänään touhutaan isänpäivätarjoiluja ja siitä varmasti juttua myöhemmin, mutta tossa viikolla oltiin juhlistamassa suloisen kummitytön 15-vuotispäivää illallisen merkeissä, kun he varta vasten tulivat Tampereelle ostoksille ja juhla-aterialle.
Vaihtoehtoja ruokapaikaksi oli muutamia, mutta lopulta päädyttiin Piazza-ravintolaan joka sijaitsee ihan rautatieaseman kulmalla Scandic-hotellin yhteydessä.


Alkuun nostettiin kuohuviini- ja maitomaljat sankarille:) En muistanutkaan heti tuota ruokapaikkaa vaikka siellä joskus vuosia sitten olen käynytkin.
Keskellä on viihtyisä ruokailutila, jonka ympärillä on useampia kojuja, joissa valmistetaan eri maiden keittiöiden ruokia.


Alkupalaksi koko seurueelle valittiin kolmesta eri vaihtoehdosta olisikohan tuo nyt sitten ollut Barcelona-plate, josta riitti kaikille sopivasti maisteltavaa ennen tuhdimpaa pääruokaa.


Mun oli vaikea valita useammasta eri hampurilaisannoksesta, lohikin olisi houkutellut kovasti mutta otin kuitenkin sitten tylsästi vaan juustopekonihampurilaisen, joka olikin tosi maukasta.


Toiset ottivat kokolihahampurilaiset Angus-pihvillä ja sipulirenkailla. Sain maistella siskolta sipulirenkaita ja ne olivat harvinaisen rapeita ja onnistuneita. Joku makeahko kastikevivahde ei täysin miellyttänyt ruokailijoita näissä ruoka-annoksissa.


Synttärisankari söi kormakanaa ja oli tyytyväinen annokseensa vaikkei jaksanutkaan syödä kaikkea.


Käveltiin rauhassa takaisin ja ihailtiin Hämeenkadun jouluvaloja sekä juhlavasti valaistua Tammerkoskea kun tihkusadekin oli sopivasti hellittänyt.Synttärityttö kovasti jo odottaa mopokorttia päästäkseen ajelemaan uudella kulkupelillään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti