sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Terveisiä Maltalta

Ida on ehtinyt asustella jo kohta kaksi kuukautta Maltalla ja on viihtynyt siellä oikein hyvin.
Työharjoittelu hotellin vastaanotossa on ilmeisesti sujunut, koska hän sai jo itselleenkin ohjattavaksi harjoittelijan.
Idan työharjoitteluun kuuluu pienen palkan lisäksi hotellissa oma huone (tosin ilman ikkunaa) ja aamupala sekä päivällinen hotellin buffetissa, ja lisäksi lounas jolla tarjotaan a la carte-ravintolan jämiä, niin että hienoja ruokia tyttö on päässyt maistelemaan ja välillä joutuu vähän rajoittamaankin ettei ihan vyöryisi kotiin. Kaikenlaista gourmeeta siellä saa syödäkseen ja oli myös kuulemma ollut ruokana leijonanlihaakin joku kerta, mutta voiko se oikeesti olla totta?  Onneksi on vastapainoksi kivoja lenkkimaastoja tarjolla ruoansulatteluun.


Ida on nyt tehnyt kahdentoista tunnin päiviä siten, että joka toinen päivä on vapaa ja silloin on myös aikaa opinnäytetyön kirjoittamiseen.
Työhön kuuluu kaikenlaista selvittelyä, kerran ei asiakas mm. löytänyt huoneeseensa kuuluvaa uima-allasta, että senkin hukkaaminen voi joltain näköjään onnistua... Työ on kuulemma rempseää, ihmiset laiskoja mutta lempeitä. Suurin osa hotellin asukkaista on brittieläkeläisiä.

Marraskuulle Ida varasi muutaman päivän Rooman-matkan kun menopaluulennon sai 25 eurolla.
Jouluksi saadaan Ida kotona käymään, hänen pitäisi aattona olla Helsingissä puolen päivän aikaan pienellä varauksella halpalentoon liittyen.

Sain julkaistavaksi kuvia Idan asuinympäristöstä, en niitä kummemmin osaa kuvailla paitsi kirkko on kuulemma Mdinasta, vanhasta pääkaupungista ja siellä on kuvattu Game of Thronesia.

Ja kun harjoittelu keväällä loppuu, niin Idalla on edessä reppureissu kiertelemään Aasiaa eri paikkoihin, että rohkeutta kyllä riittää matkustaa ympäri maailmaa ja kokemuksia kertyy.


2 kommenttia:

  1. Kiinnostavan näköinen paikka , en ole käynyt . Ihanaa noita nuoria , kun on rajat auki ja uskallusta lähteä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hassumpi lomakohde, olisi ollut kiva käydä moikkaamassa mut ei nyt oikein oo lomaakaan...

      Poista