tiistai 3. marraskuuta 2015

Meikkipelleilyä

Mä luen kiinnostuneena useampaa kauneusblogiakin, vaikken itse ole koskaan meikannut paljoakaan saati sitten edes ollut taitoa siihen. Mitä kun oli kymmenen vuotta lasten kanssa kotona ja viimeiset reilun kymmenen vuotta hoitoalalla, niin ei siinä juuri ole meikeillä ehtinyt taiteilla, vaikka toki ihon puhdistus ja hoito ovat aina olleet tärkeitä ja niihin on pakostikin pitänyt riittää aikaa. Hyvin vähän on ollut sellaisia menojakaan, jotka antaisivat aihetta laittautua huolellisemmin ja meikata pitkän kaavan mukaan.


Nyt viime aikoina olen useammassa blogissa nähnyt kehuja ja esittelyä tällaisesta korostus- ja varjostussetistä, jopa katsellut siitä meikkitutoriaaleja. En vaan saanut sitä mielestäni, vaikka hinta olikin aika riipaiseva ja Amandakin vielä sanoi etten mä sillä mitään kuitenkaan osais tehdä, kannustavaa...
Lopulta oli pakko kuitenkin ostaa se, että voi tehdä kokeiluja edes kotona josko saisi vaikka vähän kaksoisleukaa häivytettyä tai muuta positiivista jälkeä.


Eihän mulla ollut kunnollisia sutejakaan, joten sellaisetkin tilasin ja nyt oon ainakin saanut edes hyvää mieltä siitä, että oon yrittänyt ohjeiden mukaan sivellä naamaani valoja ja varjoja. 
Mulla on kylppärissä kauhean huono valaistus, lisäksi oon ihan likinäköinen eikä mulla riitä edes kärsivällisyyttä pitkään häivytellä ja sutia puutereita kasvoille. 
Joten lopputuloksesta en oo niinkään vakuuttunut mutta ainakin saan tuntea itseni trendikkääksi ja ajan tasalla olevaksi ulkonäöstä huolehtijaksi, ellei sitten muuta. 
Ja mun käytössä tällaiset puuterituotteet taitavat olla ikuisia,  todennäköisesti niistä riittää iloa pitkäksi aikaa.

2 kommenttia:

 1. Wau hienoja, olen kuullut paljon kehuja noista Anastasian meikeistä. Omaa kokemusta ei ole, mutta hyvältä näyttää. <3

  Kivaa iltaa Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa vaan osais käyttää niitä edukseen;) Hauskaa iltaa sullekin<3

   Poista