maanantai 26. lokakuuta 2015

Viime aikoina

Telkkarista on löytynyt harvinaisen paljon katsottavaa, tutut suosikit ovat palanneet uusin jaksoin, mm. Uusi Päivä, Downton Abbey, Roba, Solsidan ja Silta, joka pyritään katsomaan yhdessä sunnuntai-iltaisin jos vaan työvuorot sallivat. Tässä vanhoja kunnon lämppäreitä iltapalaksi Siltaa jännittäessä.

Mä oon aikaisemmin ostellut yleensä vaan tulppaaneja keväisin, mutta nyt tulee usein Anttilassa käydessä napattua mukaan Pirkan Reilun kaupan ruusuja, ovat aika kestäviä ja tässä vielä elvyttelen kimpun loppua pikkumaljakossa.

Vihdoinkin osuin Sokokseen silloin kun oli tarjolla Urban Decayn meikkisprayta, oon vaaninut sitä koko syksyn ja aina se on ollut loppuunmyyty. Kokeilin sitä yövuorossa kun lupaa pitoa koko yöksi... Tosin eihän mulla silloin juuri meikkiäkään ole, mutta oikeasti tää tuntuu aika tehokkaalta kun oon muutenkin kokeillut, esim. pyöräilyn jälkeen ei niin hien virratessa meikit valu.

Yövuoroja onkin ollut ihan kivasti ja pöllöjen kanssa oon valvonut virkeänä, kun ylipäätään öisin nukkuminen on taas ollut vaikeampaa.Sain laivatuliaisina piippua ja kiiltoa huuleen, tykkään tosta LipMaximizerista; siitä tulee kivan raikas tunne huulille.

On onneksi ollut aurinkoisia päiviä ja ruska on ollut hienoa katseltavaa, nyt vaan alkaa olla se vaihe että lähes kaikki lehdet ovat lennelleet maahan ja vielä kellojen siirtämisen ansiosta koko se syksyinen pimeys ja ankeus iskee kunnolla.


Posti toi jo mulle kestotilauksena tulevan joululehden, mutta hillitsin itseni ja laitoin sivuun odottamaan joulukuun alkua, sitten sitä on tunnelmallisempaa tutkia ja selailla.

Mulla oli harvinaisen aikainen herätys kun kävelin ripsiä korjauttamaan uusiin tyylikkäisiin toimitiloihin, johon mun tuttu ripsihuoltamoni on hiljattain muuttanut. Näsinkallion luona matkalla oli lauma japanilaisturisteja kuvaamassa innoissaan lähes jokaista puuta ja mäkin soluttauduin mukaan, samanpituisia lähes taidettiin olla joten sovin porukkaan.

Harvinainen vapaa aamu sunnuntaina ja sen kunniaksi panostin aamupalaan kerrankin kaikessa rauhassa.


2 kommenttia:

  1. Ihania tunnelmia ja juttuja ja joululehteähän jo tekisikin mieli plärätä Mukavaa maanantaita Minna <3

    VastaaPoista