maanantai 18. toukokuuta 2015

Toukokuun Livbox

Tällä kertaa Livboxissa oli tuotteita kesäisen juhlafiiliksen luontiin ja auringonpaisteisten päivien varalle.


Paketissa oli Max Factorin huulivärikynä, jolla saa samalla rajattua ja värjättyä huulet. Kokeilin sitä ja oli aika räikeä väri, mutta voi olla kesällä kivakin kun saan naamaan auringostakin ensin vähän väriä. Mukana tuli myös terotin.


Heti pääsivät testiin myös kynsitarrat, jotka liimataan kynsien pintaan ja ylijäävä osa viilataan pois paketissa tulevalla viilalla. Kerrankin mulla oli muutama vapaa ja jotain menoakin, niin aloin sitten askartelemaan tarrojen kanssa. Ei ehkä kaikista siisteintä jälkeä tullut ensikertalaiselta, vähän meni vinksin vonksin välillä mutta olin silti tyytyväinen kun oli kerrankin jotain näyttävämpää kynsissä ja lopputulos oli kestäväkin. 
Pakko oli repiä tarrat pois töihin mennessä mutta yhteen kynteen jätin kokeeksi ja on vielä hyvässä kunnossa käsien pesusta ja desinfioinneista huolimatta. Aion kyllä käyttää toistekin.


Huulirasvoja tarvitaan aina, niitä on ripoteltuna eri paikkoihin käden ulottuville ja laukussa kulkee mukana yleensä useampikin. Kaiken lisäksi rakastan kookoksen tuoksua. Tämä oli mieleinen tuttavuus Nivealta.


Levittelin juuri suihkusta tullessa uutta Lumenen BB-vartalovoidetta, jossa on ihon sävyä parantava kevyesti sävyttävä ja kosteuttava koostumus. Pientä kimallusta tuli käsivarsille ja hiukan sävyäkin samalla. Sopii erityisesti juuri käsivarsien, dekolteen ja säärien iholle.


Doven pienen suihkusaippuan ja La Roche-Posayn iholle suihkutettavan, rauhoittavan lähdeveden annan tyttöjen käyttöön. Suihkusaippuassa on uusi koostumus, vaahtoutuvampi ja hellävaraisempi sekä uusi tuoksu. Ja lähdevettä voi suihkia kasvoille puhdistaessa tai vartalonkin iholle auringossa oleskelun jälkeen rauhoittamaan ihoa.

Kolmen kuukauden jakso loppui taas, mutta jatkoin tilausta taas varsinkin nyt kun oli mahdollisuus valita paketin toimitus pakettiautomaattiin, joka on paljon lähempänä kuin posti. Takana ovat ne alkuajat kun paketti vielä toimitettiin kotiin asti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti