sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Instaterveisiä


Mä kävin ihmettelemässä tunnelityömaata ja uutta vuoristomaisemaa vähän lähempää, aitaan oli luvan kanssa saanut taiteilla vähän väri-iloa. Ihan kiva idea että joskus nuoret saa toteuttaa itseään, vaikka ehkä se on jännempää salassa merkkailla kiellettyjä paikkoja...

Viidenkympin villitys on iskenyt, oon leikkinyt nutturoilla ja hiuslisäkkeellä kotioloissa.

Putiikki rannalla- myymälässä tuli myös poikettua ja ostin kesää ja parvekekautta varten komeat siiderilasit, on kyllä niin jykevät ettei helposti kaadu kovallakaan tuulella.

Kun pyöräilin yhtenä iltana töistä kotia kohti, oli pari kuumailmapalloa liikkeellä järven yllä, niin että piti ihan pysähtyä hetkeksi katselemaan.


Nyt meidän pihassa on sentään muukin alkanut kukkimaan kuin pelkästään sienet:)

Viikolla oli taas huulipunavallankumous muistuttamassa naisten sydänterveydestä ja mäkin etsin mahdollisimman punaista huulipunaa valikoimistani.

Miehen viiskytvuotislahjapäärynäpuu kukkii kauniisti ensimmäistä kertaa.

Mun on pitkään tehnyt mieli lättyjä, joten paistelin niitä ja herkuttelin Nutellan, kermavaahdon ja muutaman kalliin kotimaisen mansikan kanssa, nam.


Töissä on ollut viikolla mm. kesäkukkien hankkimista ja istuttamista, yksi reipas hoitaja puuhaili ja muut tarkkailivat vieressä niinkuin kunnon kaupungin työntekijät;)

Vietettiin myös parvekekauden avajaisia ja tarjolla oli grillimakkaraa ja itsetehtyä perunasalaattia, kyllä maistui asukkaille ja kaljaakin tarjottiin. Virikeohjaaja oli kitaran ja musiikkivehkeiden kanssa laulattamassa ja saatiin kuulla myös Suvivirsi, ihana kevätjuhlatunnelma. Vanhat tutut kappaleet on kyllä vanhuksille mieleisiä, mä toivoin lemppariani "Kulkurin valssia" ja sen mukana vähän lauloinkin vaikkei mulla lauluääntä olekaan...

Viime vuoden kuva Kaaposta kun se oli vielä joukossa mukana toivottelemassa onnea ylioppilaille ja juhlimassa.

Ja näitä maisemia en tule katselemaan seuraavaan neljään viikkoon, vaan siirryn muiden järvien rannoille, nyt alkoi kesäloma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti