torstai 14. toukokuuta 2015

Kokkailua

Mulla oli aikamoinen työputki iltojen merkeissä, joten Linda lupasi tulla meille laittamaan ruokia ja nyt on taas uutta esiteltävää sarjassa "Linda kokkaa".


Aina kun kysytään ruokatoivomuksia, niin mies mainitsee heti juustomakaronilaatikon, mutta tällä kertaa olikin tarjolla lohimakaronilaatikkoa ja hyvin sekin tuntui maistuvan.


Iltapalaksi ja mulle töihin evääksi Linda intoutui paistamaan jauhelihapiirakan Englannin uuden kuninkaallisen kunniaksi. Tosi kiva oli syödä töissä taas kun asukas oli kuolaamassa selän takana ja kerjäämässä: " Anna mä maistan sun piirakkaa, anna edes yks pala..." Sellasta se on kun ei ole erikseen mitään henkilökunnan taukotiloja.


Äitienpäiväateriaksi valmistui riistapataa punaviinissä haudutettuna, tosin mä olin vasta ennen kymmentä kotona sitä syömässä.


Yllätyksenä oli vielä äitienpäiväkakkusia ja mulle ajatuksella valitut leopardikorvikset:)


Tänään on pitkästä aikaa vapaata mutta nyt ei jaksa ja kykene tän parempaan:


Hain kebabin vaan läheltä kun tänään ei ole paikalla isompaa sakkia syömässä ja oli sekin pitkästä aikaa syntisen hyvää. Koko eilisilta jo töissä puhuttiin kebabeista työkavereiden kanssa ja en olekaan aikoihin syönyt tavallista pitakebabia, melkein on niitä rullia tullut otettua kun siitä riittää evääksikin vielä.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun tyttäresi on innostunut kokkaamaan ja on käynyt auttamassa sinua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ilo kyllä loppuu molemmin puolin kun hän palaa pian Turkuun putkiremontin valmistuttua...siellä ei ole kunnon keittiötä ja vaan keittolevy ettei hän pääse toteuttamaan siellä itseään;)

      Poista