maanantai 4. toukokuuta 2015

Mamman arkivapaa

Vapaapäivä alkoikin jo harvinaisen aikaiseen herätykseen, kello oli soittamassa jo puoli kymmeneltä;)
Ehdin syödä tavallisen aamupalani, melkein aina se on ohrapuuro ja siivu Realia ennen kuin lähdin kirkkaassa auringonpaisteessa bussipysäkille.


Mulla oli aika varattuna ripsihuoltoon ja jäin pois jo aikaisemmalla pysäkillä ja kävelin Sorsapuiston ohi iloiten voikukukista suojaisella seinustalla, tosi kesäistä...Ripset laitettiin taas kuntoon ja seuraava käynti osuukin jo kesälomalle.
Kävelin kaupungin läpi kotiin ja tein pieniä ostoksia matkalla. Anttilassa jo aiemmin huomasin kivan Nanson yö/oloasun ja saattaa olla että ostin sen itselleni äitienpäivälahjaksi. 


Joka kevät mä onnistun kaikista varotoimenpiteistä huolimatta saamaan rakot kantapäihin ja loppumatka olikin vähän tuskainen. Pääsin kuitenkin perille ja mies oli haravoimassa kun mä asettelin parvekkeelle perhosia ja uuden koristetyynyn. Kestää ennen kun mulla mikään köynnöskasvi nousee tuohon kehikkoon niin onpahan värikkäitä perhosia edes silmänilona.


Teki mieli jotain kukkiakin ja ostin kokeeksi Anttilasta Pirkan Reilun kaupan pikkuneilikoita ja katson miten kestäviä ovat. Mukana tuli myös afrikkalainen käsintehty rannekoru. Mä ihmettelen kun kaikki nuoret tällä hetkellä blogeissa niin vouhkaa pioneista, mun nuoruudessani niitä on ollut vaan kesällä kukkapenkissä...pitäisköhän munkin etsiä niitä jostain?Sitten piti ruveta ruoanlaittoon ja kiva kun perunamuusista ehtii vielä nauttia kun saa vanhoja perunoita, kesällä on aina pakollista taukoa sen herkun osalta. Lisäksi oli paneerattua pakastekalaa ja kaalisalaattia. Voisilmä on mulla muusin päällä pakollinen.


Honey odotti jo iltapäivälenkkiä ja mentiin ihmettelemään miten vihreää jo alkaa olla. Nähtiin myös kavionjälkiä, Särkänniemeen ovat jo ponit näköjään muuttaneet ja käyneet ulkoilemassa lähimaastossa.
Yksi urakka oli vielä edessä, kumosin eteisen lattialle kesäkengät ja järjestelin niitä naulakkoon.


Nyt on sitten aika rentoutua ja me tytöt aiotaan nauttia uusista, puhtaista lakanoista lukemisen ja hyvän seuran kanssa.5 kommenttia:

 1. Niin täydellinen pv, jos ei lasketa mukaan niitä rakkoja..

  Uudet puhtaat lakanat ovat kyllä niin Parasta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kaikista parasta että vielä huomennakin on vapaata:) Aurinkoista viikkoa sulle!

   Poista
 2. Niin täydellinen pv, jos ei lasketa mukaan niitä rakkoja..

  Uudet puhtaat lakanat ovat kyllä niin Parasta. <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Ja uudetkin olis taas ostoslistalla, pitäisköhän vähän hillitä...

   Poista