keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Merihenkinen kesä

Mä jo tuossa keväämmällä ostin jonkin tummansinisävyisen vaatteen ja nyt innostuin toden teolla. Mulla on viimeksi ollut tummansininen kausi yli 30 vuotta sitten, mm. mun ylioppilasasuni oli myös tummansininen. Silloin ei ollut ihanat ja juhlavat mekot muodissa, vaan mullakin oli päällä jakkupuku, ja iltajuhlimisiin vaihdoin vaan juhlavamman puseron tilalle. Siihen aikaan käveltiin kulkueessa Kalevankankaan sankarihaudoille viemään ruusut eikä ihan ohuissa hepenissä olisi välttämättä tarjennutkaan.

Nyt kuitenkin kuvia uusista tummansinisistä hankinnoista, jotka sopivat hyvin vaikka farkkujen kanssa.
KappAhlista löytyi hyvällä alennuksella raitapaita ja tummansininen palmikkoneuletakki.Toi neuletakki oli vähän omituinen kietaisumalli, mutta ajattelin käyttää sitä ihan tavallisesti auki ja ehkä katkaista kaikki ylimääräiset nirunarut.
Aikani harkittuani taivuin ostamaan Michael Korsin ballerinat sinisävyisinä kun ensin toivuin pettymyksestä koska niitä ei ollut enää Cottonilla beigensävyisinä. Ja ihan hyvältä valinnalta se nyt tuntuu... Eikä myöskään tullut yhtään rakkoja ensimmäisellä käyttökerrallakaan.


Tänään hain Junaroselta tilaamani paketin, joka sisälsi kaksi puseroa:Vielä pari tummansinistä ja valkoista ihan peruspaitaa, niin on uusi lookki hyvällä alulla.
En mä tietenkään mustavalkoista ja eläinkuoseja hylkää, mutta välillä saa olla vähän jotain erityylistäkin...4 kommenttia:

 1. Kylläpä on kivan kesäinen vaatevalikoima , raikkaan ja mukavan näköisiä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vaan tulis se kesäkin... Mut on kyllä vahan erilaista mun totuttuun tyyliini;)

   Poista
 2. Nyt on kuules, kuin olisin käynyt meikäläisen kaapissa. Nuo kaikki niin ihania, rakastan raitoja. Noista Korseista olen kyllä himppasen kateellinen. ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenkäkaupoille vaan kipin kapin:) olivat muuten hyvät jalassa, ei ainoatakaan hankaumaa...

   Poista