lauantai 16. toukokuuta 2015

Kevätkokoontuminen

Ollaan sovittu edellisen osaston työporukan kanssa, että tavataan säännöllisesti ja joulukuinen kokoontuminen silloin hiljattain avatussa Tornissa jäi mun osalta lyhyeksi kun en jaksanut siellä ryysiksessä seisoskella.
Tällä kertaa yksi työkavereista kutsui koko porukan luokseen Aitoniemeen upeisiin puitteisiin nauttimaan keväisestä luonnosta.


Tässä harvinaislaatuinen kuva mun valmistautumisestani kun kerrankin päällä oli muuta kuin pyöräilyasu töihin lähtiessä. Yksi lukija rohkaisi laittamaan omia kuvia, mutta kyllä itse kuvassa esiintymistä tulee yleensä välteltyä ja hävettyä kun ei enää ole nuori ja nätti vaan Muumimamman muotoinen...
Tosiaan juhlapaikkana oli viimeisen päälle remontoitu paritalo järven rannalla.
Sisustus oli tyylikäs, miehisellä maulla toteutettu ja tummasävyinen. Mun oli pakko pyytää lupaa kuvata kun törmäsin vierashuoneessa tapettiin, johon ihastuin silmittömästi, meillekin makkariin tota yhdelle seinälle <3


Kyseessä oli nyyttärit ja kaikenlaisia herkkuja oli tarjolla, erilaista suolaista sekä paria lajia juustokakkua.


Itse vein meidän tyttöjen omissa juhlissaan suosimia ruissipsejä tunturisalaatilla, helppoja ja maukkaita tarjottavia.


Ihan vieressä olevassa saaressa sijaitseva rantasaunakin oli lämmitetty ja yksi innokas saunojakin joukosta löytyi ja muut viihtyivät saunatuvalla höpötellen ja maisemia ihaillen.

Pieni raekuurokin tuli välillä mutta saatiin nauttia auringosta myös. Oli kiva iltapäivä ja tuli niin ikävä vanhaa osastoa ja sen toimintaa. Oli meitä viisitoista entistä työkaveria paikalla vaikka moni jäi puuttumaankin porukasta. Seuraavat treffit on tiedossa taas loppuvuodesta, toivottavasti saa työlistaan järjestettyä vapaata silloin.


2 kommenttia:

  1. Hyvä Minna! Näytät upealta tuossa seeprakuosissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) tuntuu kyllä tosi vaivautuneelta laittaa omia kuvia...

      Poista