perjantai 29. toukokuuta 2015

Loppurutistus

Tässä on ollut aika raskas työputki menossa ja huominen vielä pitää jaksaa ennen kun pääsen lomalle. Jos olis mennyt niinkuin suunnittelin, olisi jo torstaina aamulla alkanut yökkövapaat ja siitä loma, mutta aina ei mene toiveet läpi... Tuntuu ettei riitä enää yhtään energiaa varsinkin kun vähän fyysisesti kevyemmät yövuorot jäivät kokonaan pois välistä, mutta pomo sanoi että kyllä sä jaksat kun on loma tulossa;)
Mulla oli ihan yksi vapaapäivä alkuviikosta ja silloin oli pakko poiketa kirjastossa palauttamassa yksi kirja ettei menisi sakkomaksuja. Ja kuinka ollakaan, kävin samalla KappAhlissa hakemassa jo aiemmin havainneeni topin, jonka nyt sai hyvällä alennuksella ja samalla löysin aletangosta vielä neuletakin.Alkaa olla kesävaatetus kunnossa, alennusmyynneistä voi vielä katsoa jotain kun nyt näkee miten helteinen kesästä tulee vai onko neuleilla enemmän käyttöä.
Mä suunnittelin ostavani itselleni jotain kukkia kotiin piristykseksi, mutta kukkakimppu vaihtuikin kukkakenkiin:) Olivat niin houkuttelevasti esillä ja materiaali oli kiiltävää muovista, joka oli sopiva juuri tämänkin päivän sadesäällä. Halvat tossukat mutta varmaan kuitenkin pitkäikäisemmät kuin kukkaset.Nyt kunnon yöunet ja huomenna vielä työntäyteinen päivä grillikauden avajaisineen ja sitten pääsen huilaamaan!

2 kommenttia:

  1. Jokos tuo oli aleen ehtinyt ! Ole samaa tuijotellut pariin otteeseen, nyt täytyy käydä katsomassa, vieläkö oli mullekin ... ;)

    VastaaPoista
  2. Ei toi raidallinen vielä ollut alessa, neule vaan oli...

    VastaaPoista