sunnuntai 3. elokuuta 2014

Viikon kuulumisia


Viikko sitten oltiin vielä mökillä helteiden kourissa, Kaapo otti rennosti ja makaili vuoroin terassilla ja vuoroin sisällä, kummassa nyt hiukan viileämpää sattui olemaan.

Instagramissa näkyi kuvia kavereiden tyylikkäistä viinilasillisista terassilla, mulla oli vähän vaatimattomampi siideripullo juhlistamassa vapaata viikonloppua.

Kuumuudesta huolimatta kukkakimppu piti käydä poimimassa ja nyt olikin kukassa erilaisia lajeja verrattuna juhannuksen aikaan.

Kauhistuneena kävin tarkkailemassa säätietoja ennakoiden seuraavan päivän työvuoroa.


Auringonlaskut on tosi upeita tähän aikaan vuodesta, niitä on mukava seurailla parvekkeelta käsin.

Töissä sitten olikin odotetusti aika tukalat oltavat, sisälämpötila nousi parhaimmillaan yli 30 asteen ja voimat oli aika vähissä.

Pari jälkeenjäänyttä yksilöä on alkanut kukkimaan meidän pihan juhannusruusussa.

Työura vanhassa paikassa loppuikin sitten yllättäen muutamaa päivää suunniteltua aikaisemmin kun iltavuorosta tullessa väistin autoa taluttaen pyörää kaltevalla nurmikolla. Nilkka vääntyi ja kuului vaan rusahdus kun se nyrjähti.


Kunnon helteet toivat taas mukanaan ukkosia ja meilläkin pari ukkosmyrskyä riehui. Ikävä puoli siinä on että muutama päivä sitten parhaimmillaan 25 asteinen uimavesi laski hetkessä hyytävään 17 asteeseen, joka ei oo mua houkutellut kun henkeä haukkoen kastamaan.

Viikolla juhlittiin mun pyöreitä vuosiani ja tarjolla oli myös sankarin näköistä mustikkajuustokakkua, huom. ripsienpidennykset.

Joku virkistävä drinkkikin juotiin viikon aikana. Jäitä on käytetty sekä juomien että nilkan viilentämiseen.

Kesäinen kukkakimppu juhlapäivänä.


Kuumuus on ottanut koville varmaan kaikille koirille ja etenkin lyttykuonoiselle Kaapolle joka tässä nuokkuu pöydän alla.

Korkkasin uuden tuoksuvan vartalovoiteen, iho kyllä janoaa kosteutusta kun vähän väliä oon käynyt uimassa ja suihkussa.

Kaapon kanssa ollaan nukuttu patjalla ja yöllä on parvekkeen ovesta tullut miellyttävästi vähän vilpoisempaa ilmaa. Kaapo tukee leukaansa ja samalla hoitaa mun kipeää nilkkaani.

Lahja työnantajalta, hopeinen kaulakoru jonka hain samalla kun tyhjensin pukukaappini, palautin avaimet ja jätin jäähyväiset yhdeksän vuoden työrupeamalle vanhassa työpaikassa.

4 kommenttia:

 1. Tuskaa nää helteet meidänkin Hönölle, ukkosta se pelkää ylikaiken. Ei taida tuoda tuleva viikko helpotusta kumpaankaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapolla siitä hyvä ollut ettei kuule ja tajua että ukkostaa... Tulevalla viikolla tosin pääsee pois:(

   Poista
 2. Toivottavasti nilkka on jo parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kykenee sillä koulutuspäiviin konkkaamaan mutta todennäköisesti sairauslomaa viimeiset vuorot ennen lomaa vielä...

   Poista