torstai 28. elokuuta 2014

Syysvaatetilaus

Sen verran aina villiinnytään kun H&M:n uusi kuvasto ilmestyy, että jotain tilausta yleensä nuorimman tytön kanssa laitetaan menemään.
Mä en ole vielä jaksanut uhrata yhtään ajatusta kesävaatteiden syrjään siirtämiselle, mutta jotain syksyisempää silti löysin kuvastosta itsellenikin.Musta trikoinen paita, joka kyllä näyttää harmaalta mun kuvassani on monikäyttöinen ja harmaasävyinen leopardineule iski heti silmään ja on ehtinyt olla jo ahkerasti käytössäkin.
Harmaa reilunkokoinen T-paita pienellä leopardilisällä oli myös hyvä ostos.


Sitten mua jäi mietityttämään tuollainen omituisenvärinen neule, jossa on blingiä koristeena. Se oli jotenkin niin sopivan syksyinen että päädyin tilaamaan lopulta senkin.Tää puolestaan löytyi vahingossa Sokokselta kun jouduin odottamaan tyttöä ja tappamaan aikaa; leopardimekko/tunika tuollaisella kivalla vetoketjulla ja rypytyksellä oli aivan pakko poimia mukaan  jo senkin takia että sen alkuperäinen hinta oli ollut 80 euroa ja nyt sen sai kahdellakympillä.
Ainakin ensi kesänä se on viimeistään kovassa käytössä:)

4 kommenttia:

 1. Harmaa paita - siinä on leopardikuviota tarpeeksi minimaalisesti minunkin makuuni;)
  Tosin tuota alimman kuvan mekkoa olen minäkin käynyt hiplaamassa - jätin kuitenkin kauppaan, kun epäilen, että en sittenkään tulisi käyttäneeksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä nyt vaan en osaa pitää näppejäni erossa eläinkuvioista, taitaa olla sukuvika kun mun isoäiti Turusta niitä jo aikoinaan harrasti...

   Poista
 2. Leopardikuosi tuntuu olevan nyt ajankohtainen. Itsekin hankin sellaisen paidan. Ja blingblingiä olla pitää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla se vaan on tupannut olemaan ajankohtainen jo kolmekymmentä vuotta;)

   Poista