maanantai 11. elokuuta 2014

Matkakuulumisia

Heti alkuun pienet matkakuulumiset täältä Rodokselta Ixiasta. Mulla on mukana iPad ja täällä on huoneessa Wi-Fi-yhteys, tosin ei mikään kovin tehokas ja nopea, esim. kuvien siirtyminen kestää.
Laitan sitten kotoa tarkemmin postauksia kamerakuvineen, mutta tässä vähän alkuvaikutelmia.


Jouduimme lähtemään yöllä ajelemaan jo 2.30, ja oli melko nuutunut olo kun päästiin perille puolen päivän aikaan. Mutta äkkiä se siitä iloksi muuttui kun tajusin miten upean paikan mies oli varannut meille juhlamatkan kunniaksi. Meillä on sviitti johon kuuluu oma pieni uima-allas ja palvelu on sellaista, johon ei olla todellakaan totuttu.


Heti vastaanotossa ohjattiin istumaan ja tarjottiin kylmää juomaa ja huoneeseen tuotiin ensimmäisenä kuohuviiniä ja hedelmiä. Mies alkoi olla jo itsekin sitä mieltä että palvelu tuntuu liian hienolta meille sellaiseen tottumattomille, mutta nyt vaan nautitaan alkuihmettelyn jälkeen:)Teen tosiaan matkan jälkeen paremmin postauksia huoneesta ja ympäristöstä ja mahtavista ruoista. Nyt lepäillään ja rentoudutaan vaan rankan työkesän päätteeksi.


(Mä en juo punaviiniä, tuliaisia tytölle kuten toivoit:))

6 kommenttia:

 1. Oih ihanat oltavat Teillä, nauttikaa.

  VastaaPoista
 2. Oi miten hyvältä kuulostaa ja näyttää ! Hassua , miten pienet ylellisyydet tuntuvat niin ylenpalttisilta , kun ne eivät ole jokapäiväistä, tuttu tunne! Mutta nauttikaa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on tottunut oleen niin vaatimaton ihminen että alkuun tuntuu nololta hieno palvelu;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä kun ollaan selvitty alkujärkytyksestä:)

   Poista