tiistai 26. elokuuta 2014

Turusta pyykkiä

Eilen ajeltiin Turkuun sadesäässä katsastamaan vanhimman tytön uusi kämppä, joka olikin kivalla paikalla ja näköalat kahdeksannesta kerroksesta upeat, merikin häämötti taustalla. Asunto itsessään oli kyllä pikkuinen ja keittiössä pelkkä mikro ja keittolevy, mutta kyllä siellä opiskelija pärjää.


Käveltiin vähän lähikortteleissa ja poikettiin syömään kiinalaisessa ravintolassa. Ruoka oli ihan edullista ja hyvää ja sitä oli riittävästi mut kuvaaminen ei nyt niin innostanut Rodoksen huikeiden elämysten jälkeen, sitä paitsi sohvat olivat ihan reikiintyneet ja kulahtaneet. Tyttö kuitenkin yhden ottamansa kuvan mulle lähetti ja mukaan pakattiin lopuksi  jämät niin että hän saa syödä kiinalaista monta päivää putkeen.
Ajeltiin lopuksi Giganttiin ostamaan varsi-imuria ja matkan pääasia oli tyttären koko kesän pyykkivuoren kuljettaminen Tampereelle mulle pesuun;) tässä sitä loppuloma kuluukin rattoisasti setvien neljän kassillisen sisältöä. Onneksi meillä on kuivausrumpu...


4 kommenttia:

 1. Tervetuloa tyttärellesi Turkuun - Turku on kiva opiskelukaupunki. Ja joskus tänne saattaa joutua jäämäänkin;)
  Ja kuivausrumpu on arkielämän pelastus - etenkin kissahuushollissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttö on opiskellut ja asustellut jo yli 3 vuotta Turussa mutta keväällä tuli ero ja oman pienen kämpän etsiminen, joka oli vaikeaa, näytöissä aina iso porukka mutta onneksi löytyi kivalta paikkaa. Helppo kulkea yliopistolle ja töihin...

   Poista
 2. Sanotaan, että hyvä näköala paikkaa monta muuta puutetta ja tuolta on oivat näkymät !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutalo-alue vaahteroineen on syksyllä varmaan kaunista katseltavaa ja kyllä sitä ilman hellaakin tulee toimeen köyhä opiskelija:)

   Poista