perjantai 22. elokuuta 2014

Hui kauhistus!


Eilisilta ja alkuyö oltiin heti sydän syrjällään pikkuisen takia. Iltaulkoilulla Honey ja hänen uusi "isinsä" törmäsivät lähimetsikössä maa-ampiaispesään, mies sai kaksi pistoa itse ja hätisteli Honeyn kimpusta viittä ampiaista, joista yksi oli silmäkulmassa. Ainakin joku niistä ehti pistää ellei useampi, koska koira oli aivan surkeana sisään päästyään.


Tutkittiin ensin hoito-ohjeita netistä mutta soitettiin kuitenkin varmuuden vuoksi päivystykseen ja lähdettiin sitten kiireellä apteekista hakemaan kyypakkausta. Meitä neuvottiin lääkkeen antamisen jälkeen tarkkailemaan tilaa ja lähtemään eläinlääkäriin jos vointi heikkenee.
Onneksi selvittiin kuitenkin säikähdyksellä ja pikkutyttö on jo ihan kunnossa ja nyt voi jo huokaista helpotuksesta. Hunaja näköjään veti ampiaisia puoleensa...ja sillä on kaiken lisäksi vielä niin heikko ja haituvainen turkki joka ei anna paljon suojaa.


Olisi se ollut kauheaa kun heti Romaniasta pelastuttua olisi käynyt hullusti ampiaishyökkäyksessä:( Mekin ollaan ihan säännöllisesti siinä metsässä ulkoiltu eikä ennen olla tuollaista koettu. Nyt kyllä pysytään kaukana sieltä tähän aikaan vuodesta.

4 kommenttia:

 1. Voi pientä ressukkaa - onneksi selvisitte vain säikähdyksellä♥
  Ampiaiset ovat kyllä olleet tämän kesän riesa - ja maa-ampiaiset taitavat kyllä olla riesa aina!
  Kivaa viikonloppua siellä tuota pientä suloisuutta hellitellessä - ja ehkä vähän sitä pistoksia saanutta isiäkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne! Menemme harjoittelemaan mökkielämää, vapaaksi ei kyllä haukkua vielä uskalla päästää:)

   Poista
 2. Onneksi ei käynyt pahemmin koiralle eikä miehelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että pääsivät vähällä, monta pistoa on jo vakavampi paikka...

   Poista