tiistai 26. elokuuta 2014

Vanhaa kaupunkia ja shoppailua

Vielä täällä palailen Rodoksen helteisiin tunnelmiin tän syksyisen kaatosateen keskeltä.
Aika läheltä meidän hotellia pääsi kätevästi paikallisbussilla omatoimisesti retkelle ihastelemaan Rodoksen vanhaa kaupunkia sekä ostoskujia ja siinä lähellä sijaitsivat myös korttelit trendiliikkeineen.
Yllättävän hyvin mä siellä kuumuudessa tunnetusti hitaana kävelijänä laahustin mukulakivillä aristavalla nilkallani, ei ainakaan isompaa riitaa tai avioeroa tullut...
Mutta tässä joitakin kuvia vanhan kaupungin retkeltä ja satamasta:Meillä oli aika monta joille haluttiin ostaa pieniä tuliaisia, eikä itselle ollut tarkoitus mitään sen ihmeempää etsiäkään. Vanhan kaupungin kujilla iskin silmäni kuitenkin ihan mun näköisiin sandaaleihin ja hunajaa pähkinöillä piti myös ostaa kotiinkin.Ihan lähimarketista löysin paikallisia voiteita ja shampoota yms. edullisesti hyvän vinkin saatuani:) Kiitos vaan Saralle Seasons with Sara-blogista.Valitsin itselleni myös muistoksi rannekorun ja etukäteen lentokoneesta oltiin tilattu jo mm. mulle uutta hajuvettä, että kyllä siinäkin loppujen lopuksi tarpeeksi shoppailtavaa kertyi... Ja tietysti lisäksi aina jääkaappimagneetti hankitaan joka kohteesta, sitä nyt ei tullut kyllä kuvattua.


2 kommenttia:

  1. Kiva kun vinkeistäni oli iloa. Nuo ovat hyviä tuotteita, tykkäsimme tyttären kanssa molemmat, ja jäimme kaipaamaankin shampoita ja hoitoaineita. Pitää tehdä uusi reissu.. Kaunis tuo parfyymipullo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hyviä vinkkejä, vastaavanlaisia tuotteita turistikujilla paljon kalliimmalla hinnalla... Tuon tuoksun valitsinkin ihan pullon perusteella:)

      Poista