torstai 26. kesäkuuta 2014

Tuulettumassa

Olin välillä ulkona tuulettumassa pelkän nukkumisen ja yökukkumisen sijaan... Tavattiin työkaverin kanssa ja suunnattiin Suvilaivalle suunnittelemaan alustavasti tulossa olevia juhlia, mutta oikeasti meillä taisi olla kiire syömään, kunhan ensin saatiin vähän ikuistettua ja otettua kuvia siiderilaseista.


Siirryttiin vieressä olevaan Kehräsaareen Gringos Locos-ravintolaan, josta saa todella hyviä mansikkamargaritoja. Niin täydellinen kesäjuoma, kun tulis vielä se kesäkin...Mulla on nyt jäänyt joku hampurilaishimo päälle ja tuollakin valitsin Juanitan hampurilaisen, jossa oli mausteena pekonia ja aurajuustoa sekä tulista kastiketta. Kyllähän sen nyt söi, mutta jotenkin oli vähän kuivakka ja vaatimaton ruoka verrattuna Pancho Villan vastaavaan annokseen, jota hiljattain kävin syömässä. Lautasessa kyllä riitti väriä, mutta siihen se vähän sitten jäikin...Mulla oli mukana Oriflamen kiiltomuovinen laukku ekaa kertaa käytössä ja se oli oikein sopiva kun ei ollut isompia kantamuksia tällä kertaa. Sadettakin se olisi hyvin kestänyt,mutta nyt jopa aurinkokin pilkisteli vaihteeksi ja tuntui pitkästä aikaa että neuletakki oli liikaa.4 kommenttia:

 1. Houkuttelevan näköiset mansikkamargaritat :)

  VastaaPoista
 2. Hamppari on tosiaan vähän kuivan näköinen, mutta margaritat sen sijaan täydelliset! Meillä on juhannus-Fresita vieläkin jääkaapissa (flunssaisina ei juotu), tulipa tuosta mieleeni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä vähän pettymys se ruoka, harkitsin ensin jotain fajitaksia, olis vaan pitänyt kokeilla niitä...

   Poista