sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Mökkijuhannus

Päästiin mekin viimein juhannuksen viettoon juhannuspäivänä, kun oltiin muutama tunti levätty yövuorojen päätteeksi.
Kaapo lähti kovalla touhulla ja innoissaan nauttimaan viimeisistä kerroistaan mökillä kesäpoikana ja haettiin matkalla myös Muumi mukaan kyytiin.


Mun tärkein tehtäväni oli heti alkumaljojen jälkeen lähteä poimimaan runsas kukkakimppu terassia koristamaan. Siskontyttö lähti kaveriksi ja oltiin vähän kukkavarkaissakin tien reunassa... Siellä pallohortensiat ryöppysivät ihan ajotielle, niin piti meidän vähän karsia niitä.


Aloitettiin grillaaminen ajoissa, että saatiin ruokaa sopivasti ennen sadetta. Oli kyllä niin jäätävän kylmää, että piti kattaa pöytä sisälle varmaan ensimmäistä kertaa miesmuistiin.


Välillä ehdittiin myös dippailla sipsejä ja herkutella karkeilla ja vadelmamudcakella. Sipsit runsaan dippikastikemäärän kanssa on mun ja siskontytön yhteinen intohimon kohde;)


Kaapolla oli sokean koiran oppaana Venla, joka vahti ettei se päässyt eksymään ja hyvin Kaapo pärjäsikin, pysytteli viisaasti lähettyvillä eikä lähtenyt päättömästi seikkailemaan itsekseen.
Se viihtyi isännän paikalla nojatuolissa ja nuuhki ruusuja ulkosalla.Illalla saunottiin, mutta järveen ei ollut mitään houkutusta pulahtaa. Oli niin hämärääkin, että sytytettiin kynttilöitä ihan kuin syksyisin.


Tänään tehtiinkin sitten vielä ennen kotiinlähtöä talkootöitä; rännien puhdistamista, puunrunkojen raahaamista ja kammoksuttu ulkovessan tyhjennysoperaatio.Pihakoivussa riippui naavaa, oon ymmärtänyt että siellä on puhdas ilmanlaatu missä sitä kasvaa:)
2 kommenttia:

  1. Voi Kaapo <3 Kyllä tänä juhannuksena on tullut syötyä normaalia enemmän, kun on se pääasiassa sisätiloissa vietetty ;)

    VastaaPoista