lauantai 7. kesäkuuta 2014

Ajelulla Keskisellä

Oli niin harmaannäköinen sää, että oli oikein sopiva päivä lähteä ajelulle Tuuriin Veljekset Keskiselle. Tyttö sinne erityisesti toivoi pääsevänsä vielä ennen kun lähtee Ruotsiin kesäksi yhdistetyksi aupairiksi ja hevostenhoitajaksi.


Ainahan sieltä löytyy ostettavaa ja tällä kertaa tehtiin myös samalla viikon ruokaostokset sieltä ruokapuolelta ja taidettiin ostaa aika paljon karkkiakin.
En mä nyt lähde kaikkea täällä esittelemään, mutta valitsin mm. uuden veitsisetin ja joka kerta jostain syystä aina valtavalla siivousosastolla ihme kyllä villiinnyn vaikka vihaankin siivoamista. Ehkä se on mukavampaa puuhaa uusilla välineillä ja aineilla.
Innostuin myös löytäessäni uuden melko laajan Junarosen pisteen vaateosastolla, mutta onneksi en nähnyt mitään niin täydellistä että olisi ollut pakko ostaa...


Käytiin perinteisesti pizzoilla, mä tykkään tuolla eniten kanapizzasta, johon otin aurajuustoa lisäksi.
Kotimatkalla poikettiin siskon luona. Mä säästelen tai ostan hetken mielijohteesta jotain laukkuja, mutta ei se vielä mitään kun siskopa osti keväällä heräteostoksena trailerin:) On aika komea!


Viuhti-kissakin tuli moikkaamaan ja ohimennen puraisemaan meitä.Lopuksi sitten parhaat ostokset; Nahkapaikan puolelta mustat balleriinat:Jotain halpoja käsivoiteita, alkuperämaa ei oikein selvinnyt, jotain puolaan viittaavaa tekstiä ehkä oli:


Nätti käsisaippua ja itseruskettava voide herkälle iholle, etten olisi ihan valkoinen haamu. Tosin toinen vaihtoehto mulla kyllä yleensä on sit joku seepra mun levitystulokseni jälkeen...


Ikisuosikkeja Deborahin Hydrastickejä, sävytettyjä superkosteuttavia huulivoiteita:


Ja lopuksi joitakin Lumenen tuotteita:No ei ole yleensä halpa reissu tuonne koskaan, mutta eipähän siellä niin kovin usein tule loppujen lopuksi käytyä.


4 kommenttia:

 1. Traileri on heräteostos parhaasta päästä :D
  Itse käyn kerran kesässä Keskisellä, toistaiseksi olen aika tyhjän korin kanssa poistunut paikalta. Voglian alennusmyynnissä viime kesänä kävin aivan toisin. Täti ystävällisesti piti kauppaa hetken jopa sulkemisajan jälkeen auki, jotta saatiin mulle kokonaisuudet valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me käydään vähintään kerran kesässä ja vielä jouluostoksilla eikä koskaan oo korit ja kärryt tyhjiä:)

   Poista
 2. Toivottavasti kerrot sitten täällä blogin puolella mitä mieltä oot ollut noista tuotteista! Ainakin kovasti kiinnostais toi Lumene gel effect!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo testaan sitä kun on vapaapäiviä, tosin kestävyydestä mun on vaikea tehdä arvioita kun joudun poistamaan lakat aina töihin mennessä eivätkä ehdi olla kauaa:)

   Poista