maanantai 16. kesäkuuta 2014

Ellos ja allit

Mä innostuin jo keväällä tilaamaan Ellokselta nätin maximekon. Olisin tosin halunnut mustan mutta ne olivat ikävä kyllä jo loppuneet ja kesäkuuksi luvattiin vielä lisää valkoisia, joten päädyin sitten siihen vaihtoehtoon.


Se oli taas yksi kyseenalainen hihaton mekko mun kesävaatekokoelmaan.
Asia on nimittäin niin, että mulla on ihan järkyttävät allit. Nuorin tyttö on luvannut tehdä mulle salille treeniohjelmaakin niiden taltuttamiseksi, mutta eipä oo vielä näkynyt...


Googlailin vähän tätä "käsivarsien ojentaja-alueella löystynyttä ihonalaiskudosta ja venynyttä ihoa, joka on kiusallisen tuttu ilmiö monelle".
Eipä taida pelkkä treeni juuri auttaa, vaan reipas painonpudotus vaadittaisiin lisäksi. Mulla oli taustalla varmaan kaikki mahdolliset aiheuttajat; lihavat kädet, ylipaino, raskaudet ja jojo-laihduttelut. Eikä sekään ole tehonnut vaikka kuinka olen punnertanut raskaiden vuodepotilaiden kanssa ja tehnyt fyysistä työtä.


Mutta mä oon vähän miettinyt että miksei "läskitkin" sais nauttia auringosta ja ehkä pieni rusketus parantaa näkymää, jos vaan ei välittäisi enää tässä iässä ja kulkisi tyytyväisenä allit lepattaen kesähepenissä... Ylpeänä itsestäni niinkuin Alli Paasikivi presidentin vaimona hihattomissa mekoissa linnan juhlissa:) Kesä on kuitenkin niin lyhyt että siitä pitäisi uskaltaa ottaa ilo irti.

4 kommenttia:

 1. Ihana kesämekko ja alleista viis;) Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen , mikä taas tänä aamuna todettakoon:) Toivottavasti pääset pian tuota ulkoiluttamaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika huonolta näyttää tuleva sää, mut ei se mitään, oon töissä melkein koko juhannuksen;)

   Poista
 2. Oikein kaunis mekko, toivottavasti ilmat tästä lämpenee niin pääsee helmoja heiluttamaan. Meillä tuli tänään räntää ihan kunnolla. :(((

  VastaaPoista
 3. Täälläkin oli pakko laittaa hanskat käteen pyöräillessä:(

  VastaaPoista