lauantai 14. kesäkuuta 2014

Perjantaipuuhia

Eilen mulla oli asiaa kaupungille mm. apteekkiin ja kävin samalla passikuvissa ja täytyy sanoa että tuli kyllä harvinaisen kamalat kuvat. Aina ne on hirveitä olleet, mutta nyt kyllä kauhistuttaa ajatus esitellä tota seuraavat viisi vuotta kun käytän passia myös henkkarina...
Pitää kai ottaa opetuksena ja muistaa aina rajoittaa syömistä kun näkee sen pallinaaman;)

Samalla reissulla löysin pari ranta-asua, joita ajattelin käyttää rantalomalla tarvittaessa suojaamassa ja peittämässä.Alennusmyynneistä en juuri muuta ole suunnitellutkaan ostavani, ellei jotain huippukivaa osu ihan sattumalta kohdalle.
Käytiin vielä lopuksi tytön toivomuksesta syömässä Pancho Villassa hampurilaiset, mulla kana- ja tytöllä juustohamppari.

Oli oikein hehkeä (?) kukkakimppu koristuksena ja ruokakin oli hyvää. Lounasaika oli juuri lopuillaan joten ei siellä juuri muita ollut ja palvelu pelasi sujuvasti.


Tähän loppuun vielä ihan eri aiheesta; toivottiin kokemuksia Lumenen uusista geelilakoista ja tuo pinkki kiiltäväpintainen sävy Kasteenraikas on pysynyt jo viikon siistinä varpaankynsissä. Beigen sävyinen Hiekka hehkuu oli röpyliäisempi pinnaltaan ja vähän työläämpi poistaa, ei lähtenyt heti kynsilakanpoistopurkissa pyöräyttämällä. Sekin kesti hyvin kolme päivää ja pidin sitä yhden työyönkin ( hyi mua ), jolloin hieroin vähän väliä käsidesiä käsiini. Mutta olivat siistejä levittää ja tykkäsin muutenkin, että kyllä suosittelen.

6 kommenttia:

 1. Tuossa Panchossa en ole vielä käynytkään , kiva kuulla että palvelu pelaa. Kivat ostokset :) Lumenen geelilakkaa olenkin kokeillut , tykkäsin kyllä . Kivaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla että KappAhlin aleen täytyy vielä poiketa;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Rantakeleistä ei nyt kyllä ole tietoa mutta elokuun lomaa odottelen innolla...

   Poista
 3. Voiskohan noit mekkoja pitää muutenkin. On kivat!

  VastaaPoista
 4. Kyllä varmaan mut uimapuvun päälle niitä ite suunnittelin, H&M niitä myi edullisesti...

  VastaaPoista