maanantai 1. toukokuuta 2017

Pitkästä aikaa Oriflamea

Oriflame on ollut unohduksissa pitkään, koska mun työkaveri, joka niitä aiemmin kaupitteli on nyt ollut jo yli vuoden äitiyslomalla ja hoitovapaalla. Nyt hän kuitenkin otti muhun varta vasten yhteyttä kun muisti että keräilen Tendercare-minivoidepurkkeja eri tuoksuisina ja värisinä.
Samalla pikaisesti tutkin muutakin tarjontaa netistä, vaikka mä tykkään ennemmin selailla kuvastoja kaikessa rauhassa.
Tilasin edullisen tarjouspaketin johon kuului vartalovoide, kuorintavoide ja suihkusaippua ylellisestä Milk&Honey-sarjasta.


Ja tässä nyt tämä 50-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistu kullanvärinen juhlava Tendercare-voide, jota itse käytän mieluiten huulirasvana, mutta käy kaikille kuiville ihoalueille.Sitten otin vielä kokeeksi ikääntyvän ihon meikkivoidetta; mulla on ollut nyt pitkään käytössä erilaisia kevyempiä BB- ja CC- voiteita, mutta halusin testata varsinaista mahdollisesti peittävämpää meikkivoidetta välillä ja ihan sopivan sävyn Pinja mulle osasi arpoakin.
Avonin tuotteita on tullut tilailtua tasaiseen tahtiin mutta nyt tuli vaihteeksi Oriflameja, jotka pääsivät samantien käyttöön.
Oi niitä aikoja kun oli vielä lisäksi Dermosil ja Oriola ja kaikilta löytyi tilattavaa... ehkä tulee sittenkin edullisemmaksi tehdä töitä pienemmässä työyhteisössä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti