maanantai 22. toukokuuta 2017

Kesävarusteet kunnossa

Mä oon varautunut tässä kesään asianmukaisilla vaateostoksilla, eli ei siis mitään hellemekkoja ja kevyitä hepeneitä, vaan ihan Suomen kesään sopivia asuja.
Mä oon koko talviajan käyttänyt suurimmaksi osaksi jotain pitkistä neulemekoistani ja jalassa leggingsejä. Samaan tyyliin edelleen tykästyneenä tilasin muutaman hiukan ohuemman mekon Zalandolta.
Ylempi harmaa mekko on ohutta neuletta ja paljastaa sentään olkapäät. Hupullinen collegemekko oli jo käytössä ja ihastuin siihen erityisesti, mutta menin heti sottaamaan jollain tuntemattomalla aineella ihan eteen näkyvälle paikalle, eikä se iso tahra lähtenyt pesussa. Kuitenkin kotikäytössä ja mökillä tää on oikein mukava siitä huolimatta.Junarosen mekko olikin sitten vähän kevyempää mallia ja pääsi heti päälle Lindan valmistumisjuhliin. Mä oon vaan niin lyhyt, että muuten sopiva koko ylettyi melkein nilkkoihin ja onneksi Muumi tuli hätiin ja lyhensi vähän helmoja. Tuossa on siis alla sellainen polven yli ulottuva sisämekko ja päällä vähän peittävämpi ja pidempi osuus. Oli onneksi lämmin päivä niin tällä tarkeni hyvin kun oli neuletakki lisänä.


Viime kesästä viisastuneena satsasin kunnon sadetakkiin; muistoihin ovat jääneet pyöräilymatkat töihin, joista vähintään toiseen suuntaan ajaessa sade kasteli mut. Mulla oli kyllä käytössä kiva sadetakki, mutta kunnon rankkasateella se ei täysin pitänyt vettä.
Nyt on sitten uusi takki valmiina, siinä saa hyvin kauluksenkin kurkkuun asti kiinni ja huppukin on vielä suojaamassa, niin että antaa sataa vaan... Kun vielä silmälaseihin keksittäisi jotkut tuulilasinpyyhkijät niin olisi täydellistä.Edelliset kumisaappaat alkoivat hajoilla ja nyt onkin uudet hankittuna, tietysti kullankimaltavat, niin ei käy tylsäksi. Kunhan nyt vaan pääsisi pyöräilemään töihin, sillä täällä on vietetty sairauslomaa; röntgenissä näkyi että kantapäähän on ehtinyt jo muodostua luuhun piikki pitkän tulehdustilan seurauksena. En edes oikein tiedä miten tässä edetään, loppuviikosta menen kuitenkin testaamaan miten kävely onnistuu iltavuorossa ja sitten olisikin kuusi yötä joissa tulee vähemmän askelia. Saas nähdä miten käy...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti