lauantai 6. toukokuuta 2017

Uudet Tupperwaret käytössä

Alkukeväästä en päässyt työvuorojen takia Tupperware-kutsuille, mutta halusin kuitenkin tilata joitakin astioita mökkikäyttöön.
Kaupungissa meillä onkin jo samantapainen herkkuhissi, joka on kätevä maustekurkkujen säilytykseen ja niitä varsinkin kesäaikaan tulee usein käytettyä mm. itse grillattujen hampurilaisten täytteenä. 
Tässä uudemman mallisessa kurkkuhississä kulkee vielä kätevästi mukana tuollainen otin/haarukka, jolla saa sorkittua kurkkuja lautaselleen samalla kun ne nostaa liemestä ylös.

Sitten mä kaipasin jonkinlaista pientä monitoimilaitetta ja tämä nyt on sellainen, johon saa vaihdettua vatkainosan ja leikkuuterän.
Kokeilin tehdä guacamolea Lindan ohjeella ja hyvin tuolla sipulikin silppuuntui, ainoa vaan että miehen hakemat avokadot olivat liian kovia, mutta valitsin kaksi hiukkasen kypsempää ja niillä mentiin. Maku ei tietenkään ollut paras mahdollinen, mutta pääasia oli että tuli testattua tämän sopivuus kyseiseen käyttöön kyllä muuten.

Kulho on liian pieni lättytaikinan sekoittamiseen vatkausosalla varustettuna, että siinä mielessä isompi koko olisi ollut parempi valinta; tosin kyllä lättytaikinan nyt sekoittaa helposti ilman mitään erikoisvälineitäkään.
Mutta ylipäätään tämä sopii pienempien satsien silppuamiseen, sekoittamiseen ja vatkaamiseen kivasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti