perjantai 28. huhtikuuta 2017

Huhtikuun kuvia

Aika talviset ilmat on ollut tänä vuonna vielä huhtikuussa ja mä oon kiinnostuneena seurannut aitiopaikalta jäiden sulamista sekä kotona että mökillä. Samoihin aikoihin taisikin molemmista jäät lähteä, eli vasta tämän viikon alkupuolella.
Pääsiäisen vietin mökillä, olin tosin kuumeessa mutta eipä se niin haitannut, koska ei mitään pihahommia kuitenkaan vielä päässyt tekemään.
Takkaa poltettiin kokeeksi ekaa kertaa  ja kevään ensimmäiset makkarat kyllä maistuivat erityisen hyviltä, kesän aikana niitä kun taas on tarjolla ihan kyllästymiseen asti.


Herkkujakin on syöty vaikka pääasiassa pyrin tällä erää noudattamaan terveellisempää ruokarytmiä. Silti jätskiannos ja siideri on silloin tällöin paikallaan.
Tässä jäät ovat viittä vaille valmiit häipymään kotikulmilla ja puolestaan ensimmäinen sinivuokkojen bongaus ihastutti mökillä.


Viikon sairausloma antoi aikaa lepäillä mökillä ja mm. uusin Nesbön kirjakin tuli siellä jo ahmimalla luettua. Huomenna pitäisi palata töihin, mutta tilanne on aivan ennallaan kipeän kantapään osalta. Koitan selvitä taas töissä kipulääkkeiden avulla ja onneksi kohta on taas yövuorotkin edessä, niissä ei kerry onneksi ihan yhtä paljon askelia. Mulla on varattuna aika erikoisfysioterapeutille reilun viikon kuluttua, jos sieltä löytyisi jotain järkevää apua tähän pitkittyneeseen vaivaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti