sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Sisustuskuvia mökiltä

Koko loppusyksystä alkanut suunnittelu, tavaroiden keräily ja kuljettaminen on päätynyt siihen vaiheeseen, että mökki alkaa olla sisätilojen osalta melko valmis. 
Onhan siellä koko ajan jo oltu ja yövytty, mutta aina on viety kaikkea isompaa tai pienempää tarpeellista tavaraa mukana. Takkakin saatiin nyt maalattua loppuun ja maalin kuivumista odotellaan, että saadaan järjestettyä esineet paikoilleen.
Seuraavana keskitytäänkin sitten ulkokalusteisiin, saunatupaan ja pihahommiin, ne ovat koleiden kelienkin takia saaneet rauhassa odottaa.Vilkaisu makuusoppeen; mä halusin vähän koristeelliseempaa ilmettä omalle puolelleni.Keittiöön saatiin vihdoin kunnolla toimiva jääkaappi, jossa on myös pakastinosa joka on tosi tarpeellinen mökkikäytössä. Säälin kyllä honteloita poikia, jotka sen perille toimittivat ja ensin kuljettivat hyvän matkaa alamäkeä ja lopun kruunasivat vielä parit portaat ja ahdas oviaukko. Eivät ne pahemmin valittaneet, mitä nyt mainitsivat että olisi ollut helpompi tuoda talvella jään yli...Maija Mehiläinenkin heräsi talviuniltaan ja tuli esille kuorestaan kun kevät alkoi edes vähän lämmittää.Sohvalle saattaa vielä joku tyyny löytää tiensä;)


Viimeisimpänä saatiin vielä lukuvalaistus kuntoon, vaikka nythän onkin jo valoisaa pitkälle iltaan muutenkin.Mä oon vähän hurahtanut koristepallovaloihin, nyt niitä löytyy sitten jo mökiltäkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti