torstai 11. toukokuuta 2017

Kalenterikoristelua omilla kuvilla

Moneen vuoteen ei ole enää tullut teetettyä valokuvia, kaikki uudemmat kuvat ovat vaan puhelimen ja tietokoneen kansioissa ja sen takia innostuinkin ostamaan pienen mobiiliprintterin, jolla saa itse tulostettua valokuvia helposti suoraan puhelimesta Bluetoothin avulla.
Onneksi sentään tyttöjen lapsuusajalta on tallella paljon kuvia albumeissa ja laatikoissa muistoina, joita on kiva välillä katsella.


Tämä on vähän puhelinta pienempi laite, joka mahtuu hyvin mukanakuljetettavaksikin. Ei tarvita mitään musteita tms. ainoa vaan että laitteessa käytettävät kuvapaperit eivät ole ihan halpoja, mutta siihenkin löytyy hyvä säästökeino kun tulostaa neljän pikkukuvan setin ja leikkaa ne erikseen, varsinkin jos kuvia käyttää kalenterin koristelussa kuten minä.


Kuvapapereissa on kätevästi valmiiksi takana tarrapinta, niin että kuvia voi halutessaan liimata mihin ikinä haluaakin.


Mulla on erikseen kalenteri ateriasuunnittelulle helpottamaan monipuolisemman ruokavalion toteuttamista ja etenkin siihen tykkään tulostella omien ruoka-annosten kuvia, se kannustaa syömään muutakin kun pelkkää puuroa ja voileipää ateriaksikin, johon oon helposti sortunut aiemmin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti