sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Viime viikot kuvina

Tässä muutama viime viikko on vierähtänyt osittain sairauslomalla ja osittain töissäkin, kipeä kantapää kesti jotenkuten kuusi yövuoroa, kun kävelyä kertyi silloin vähemmän mutta pian taas nähdään miten tässä käy...
Toukokuun puolella juhlittiin Lindan maisteriksi valmistumista virallisissa merkeissä ja kesämmällä sitten vähän rennommin suvun ja kavereiden kanssa.
Tilasin valmiiksi jo heinäkuussa alkavan uuden kalenterin ja lisää tuunausvälineitä, aion harjoitella seuraavaksi leimojen ja sabluunojen käyttöä. Mökillä on ollut hyvin aikaa askarrella, koska ulkoilusäät ovat olleet vähän heikkoja.

Tehtiin ostosretki Tuuriin Keskisen Vesalle, sieltä löytyi lähinnä mökille siivous- ja keittiötarvikkeita, mutta myöskin hiukan kosmetiikkaa kokeiluun, joista voinkin ottaa tänne kuvia.
Muutama lämmin päiväkin osui kohdalle niin että mökillä tarkenin nauttia aamupalan ulkona.
Myös koivut ovat pikkuhiljaa alkaneet vihertää, vaikkeivät vieläkään ole täydessä lehdessä.
Testasin olisiko tällainen söpö Skumppa tölkissä kiva kesäjuoma, mutta ei se kyllä ollut tarpeeksi makeaa mun makuuni.


Ensimmäiset makkarat tuli paistettua pallogrillissä vaikka aika kolea sää olikin.
Yllättäen "meidän" rantaan oli ilmestynyt pieni jäätelökioski, joka on avoinna säiden mukaan. Viime viikolla jo siellä kärkyttiin, mutta tänään saatiin ekat jätskit maistettua. Mä en edes kovin välitä pelkästä  jäätelöstä ellei sitten ole kunnon annos kermavaahdolla ja kastikkeilla yms. mutta täytyy kai aina välillä tukea lähipaikkaa.
Viikko sitten Hämeenpuistossa oli tavallista laajempi tori, josta ostettiin macaroneja ja fudgea makean nälkään ja hyvää hollantilaista juustoa.


Päärynäpuu kukkii komeasti, omenapuu vielä tulee vähän jälkijunassa.
Mökillä pääsin taas kalenterien ja kynsien koristeluhommiin ja laitoin esille uudet kesäkynttlät, joita tilasin Partylitelta.
Mun luupiikki on kävellessä niin tuskallinen välillä, että yövuoroissa lainasin yhden mummun rollaattoria kiertäessäni, kun kukaan ei ollut näkemässä. Vähän noloa mutta siihen tukeminen kyllä helpotti.
Nyt vasta ovat narsissit kunnolla kukassa ja ihan hyvä niin, koska kesäkukkia ei ole vielä uskallettu ostaa kun on ollut niin kylmää.
2 kommenttia:

 1. Paljonhan siellä onkin ehditty! Toivottavasti se luupiikkisi siitä asettuu - ne osaa olla tosi ilkeitä!
  Aurinkoisia päiviä ja hyvää uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuullut että luupiikit voi vaivata vuosiakin mutta mulla on niin liikkuva työ etten tahdo kestää odottaa kivun kanssa:( Myös Turun suunnalle aurinkoa ja lämpöä!

   Poista