lauantai 21. toukokuuta 2016

Vintage Stories

Muutamana viime vuonna oon innolla odottanut joka syksyisen ja keväisen Vintage Stories-malliston ilmestymistä KappAhlin myymälään. Joka kerta olen sieltä löytänyt ainakin jonkun mieleisen vaatekappaleen, jotka ovat sitten kyllä pysyneet käytössä jatkossakin ja usein alennusmyyntiin on lisäksi saattanut päätyä vielä joku malli, joka on jäänyt mietityttämään ja olen saanut hankittua sen myöhemmin pikkurahalla.
Tänä vuonna meinasin missata vallan koko jutun, kun sitten yllättäen sain mainospostia ja alennuskuponkia malliston ilmestymisestä. En olisi oikein jaksanut suunnata kaupungille, mutta onneksi varta vasten lähdin kävelylle katsastamaan tilanteen koska kokoja oli jäljellä enää rajoitetusti.


Löysin kaksi hempeää ja kesäistä puseroa itselleni; yleensä nämä kesämallit ovat olleetkin juuri tällaisia vaaleita, kevyitä ja usein pitsisen romanttisia vaihtoehtoja. Muistan että varsinkin helteisellä Rhodoksen lomalla pari vuotta sitten kuljin lähes kokonaan vastaavanlaisissa vintagevaatteissa ja etenkin liehuvissa mekoissa.
Viime kesä nyt ei tosin ollut kovin otollinen sellaiselle vaatetukselle täällä kotimaassa.


Tämä viimeinen olikin sitten muuten vaan onnistunut löytö alennustelineestä ja se on ollut just sopiva ja käyttökelpoinen mm. mun vaaleanpunaisen kesäkassin ja puputennareiden kanssa.


2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kaikki! Nuo Vintage Stories vaatteet on kyllä niin ihasti suunniteltu. Hyviä löytöjä olet tehnyt. Kivaa viikonloppua Minna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kiva kun niissä on myös vähän reilumpiakin kokoja tarjolla:) Mukavaa viikonloppua sulle myös<3

      Poista