maanantai 9. toukokuuta 2016

Nukkumispäivä

Aamulla lopetin valvomisen, tällä kertaa oli takana vain kevyet kolme yötä ja ajattelinkin ettei aurinkoista päivää kannata tuhlata nukkumiseen. Nousin jo ennen puolta päivää ja lähdin kaupungille, taas oli pakollinen kirjastokirjojen palautuspäivä, joten oli hyvä syy lähteä kävelylle. Luen ja lainailen kirjoja vähän eri tahtiin, joten saan olla tarkkana ja yleensä parin viikon välein käydä kirjastossa, joka sijaitsee onneksi melko lähellä.


Samalla tein pieniä ostoksia ja nappasin itselleni kaiken lisäksi jo valmiiksi nuutuneen äitienpäiväkimpun kolmella eurolla, because I'm worth it ;) Tallustelin vielä Koskikeskukseen vartavasten hakemaan Bodyshopista kesäisen Pinita Colada-vartalosorbetin ja pysähdyin Koskarissa olevassa Jungle Juice Barissa, sitä olen myös pitkään suunnitellut. Ihanan kirpeän raikasta oli tilaamani mehu, johon kuului mansikkaa, limeä, omenaa ja jäitä, se kävi ihan virkistävästä välipalasta.Mä en ole tehnyt nyt hetkeen taas Lushilta saippuatilausta, joten ensiavuksi piti hankkia tavallista suihku- ja käsisaippuaa, nekin kesäistä tunnelmaa noudattaen mansikkaisena ja ruusuisena.Kävin myös Glitterissä ostamassa lisää hiuksiin yöksi rullattavia pampuloita tarjouksella ja uusia lettikoruja. Saan jo hiukset ihan kivasti letille ja ostin jo aiemmin toisenlaisia lettikoruja, jotka on ihan julmetun vaikeita saada kiinnitettyä, siinä hajoaa sekä letti että hermot. Myyjän kanssa etsittiinkin jotain muuta vaihtoehtoa, joka olisi helpompi itse laittaa ja nyt mulla onkin jo päässä noita allaolevia koristeita. 
Miten pienistä asioista sitä osaakin iloita; kun on pitkästä aikaa pitempi tukka niin siihen voi keksiä kaikkea kivaa varsinkin kun töissä sen joutuu aina pitämään kiinni tavalla tai toisella.Ilta huipentui vielä kiihkeätunnelmaiseen yhtiökokoukseen, johon mun piti mennä mukaan pitkästä aikaa miestä tukemaan, koska tiedossa oli tiukka kiista autopaikoista. Ja vaikka ennakolta oltiin jo varmoja ettei hyvin tule käymään meidän osalta äänestyksessä, vaan silti täällä nyt maistelen voiton siiderimaljaa jääkiekko-ottelun pauhatessa taustalla:)
Ja nyt ei sitten todellakaan väsytä tippaakaan, valvontarytmi on vielä päällä. Pari vapaata on onneksi edessä, joten eiköhän sitä taas palaudu normaaliin tahtiin kunnes taas töihinpaluu koittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti