maanantai 2. toukokuuta 2016

Menneen viikon instakuvia

Koko vappu ja vielä tämäkin päivä tuli vietettyä tiiviisti töissä ja ihailtua auringonpaistetta lähinnä vaan ikkunasta.
Mulla oli pari vapaapäivää juuri ennen vappua, samaan tyyliin tuli siis sekin vietettyä ennakkoon kuten pääsiäinen.
Kun oli aikaa, harjoittelin tekemään nutturaa. Mä kokeilin ja väänsin ja mies kiltisti kuvasi lopputuloksia, koska mulla ei oo oikein mitään kunnon peiliä josta näkisin takaapäin. Pienellä harjoittelulla jo menin töihinkin nutturakampauksella, en nimittäin voinut pyöräillä, joten en tarvinnut kypärää ja leikin sitten hiusten kanssa. Se juuri korjattu etukumi kesti vain pari päivää ja on taas uudelleen lussu, oli varmaan sitten jäänyt jotain terävää siihen päälliskumiin, joka jälleen rikkoi renkaan ja oon joutunut katkerana kulkeen bussilla muutaman päivän.

Broileripatonkeja laitoin pitkästä aikaa; näitä omatekoisia subeja meillä oli usein kun Amanda vielä asui kotona. Ruoveden herkun majoneesit tekee näistä täydellisiä, tällä kertaa oli valkosipulimajoneesia tarjolla.
Grillikausi tuli aloitettua vaatimattomasti muutamalla makkaralla. Meidän sähkögrilli alkaa varmaan vedellä viimeisiään, mutta ehkä sillä juuri makkaraa ja jotain muuta pientä vielä tulevana kesänä saadaan paistettua.


Innostuin parsasta kun Linda juuri teki meille parsasalaattia ja kypsensin niitä kokeeksi uunissa luettuani pomminvarman ohjeen niiden valmistukseen ja hyviä niistä tuli.

Sää on kyllä yllättänyt vaihtelevuudellaan, tässä lunta ja räntää vielä kun polkupyörä oli ajokunnossa. Sadetakki on ehtinyt siis olla jo useamman kerran käytössä.

Tunnelmoin ja lueskelin rauhassa vielä reilu viikko sitten vierashuoneessa ennen kun Ida palasi kuuden viikon reppureissultaan ja tila on taas kuin pommin jäljiltä. 

Ennen vappua oli Näsinkallion suihkulähde jo toiminnassa, se on aina mulle odotettu ja varma kesän merkki.

Käytiin taas Ohranjyvässä syömässä porukalla, siellä on niin monta hyvää vaihtoehtoa listalla että päätettiin käydä siellä kokeilemassa ne kaikki ja ollaan tomerasti kerrottu sitä tarjoilijoillekin;) Kuulemma testattavaa riittää kun pian ilmestyy uudistettu kesämenu, ja heti innostuin että savulohihampurilaista pitää sitten saada.

Ida toi Aasiasta kivoja tuliaisia, tuntee varmaan mun käsivoideinnostukseni joten oli ostanut pari käsivoidetta ja vieläpä toisen kookoksen tuoksuisena, joka on ihan parasta. Sitten sain vielä sydämellisen nilkkakorun ja mielenkiintoisen poskipunan.

Löysin myös itselleni juuri kookosshampoon ja hoitoaineen, nyt kelpaa nuuskia oikein kunnolla herkullisia kesätuoksuja.

Vappumunkit syötiin jo perjantaina kun mies pysähtyi juoksulenkkinsä kesken jonottamaan puoleksi tunniksi Pyynikin näkötornille. Siellä oli muutama muukin saanut saman idean, mutta pääasia että syötiin täydellisen herkulliset tuoreet munkit, tosin tällä kertaa kaupan siman kanssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti