torstai 5. toukokuuta 2016

Keittiön ehostusta

Tehtiin keittiöön pientä päivitystä, koska isompi keittiöremontti saa vielä luvan odottaa. Ollaan asuttu monessa eri asunnossa mutta koskaan en ole saanut valita mieleisiäni keittiökaapistoja, yleensä ovat olleet melko ok, etenkin valkoiset mallit, mutta itse valitsisin kuitenkin jotain pelkistetympää ja vähäeleisempää kuten esimerkiksi allaolevassa Pinterest-kuvassa.


Toteutettiin kuitenkin yksi pitkäaikainen haave ja hankittiin Artekin ruokailuryhmä, jonka on tarkoitus kestää loppuiän. Ollaan tätä sijoitusta pitkään harkittu ja nyt kun tytöt eivät enää ole pieniä tuholaisia uskallettiin ostaa nämä. (Mökillä on hirsipöydässä Idan vanhalla istumapaikalla muistona kolot, kun hän hakkasi pöytää odottaessaan ruokaa malttamattomana).  Uutta pöytää jouduttiin odottamaan pari kuukautta koska tilattiin kapeampi kuin standardimittaiset valmiina olevat pöydät, mutta odotus palkittiin ja nyt on jämäkät ja mieleiset kalusteet ja keittiön ilmekin samalla vähän muuttui.

Jo aikaisemmin keksin tilata Hyväntuulenpuodista sisustustarroja myöskin keittiöön.Ongelmana oli allaolevassa kuvassa peilivälitilassa oleva halkeama, jonka syyksi on mietitty tunnelityömaan aiempia jatkuvia räjäytyksiä, kun jatkuvasti päivittäin täällä jysäyteltiin. 
Mielelläni tuon koko peilin vaihtaisin pois koska se on tosi ärsyttävä puhtaana pidettävä laiskalle siivoojalle, mutta nyt keksin ratkaisuksi vikaan liimata tarroja päälle, niin se peittyy kivasti ja ripottelin niitä vähän muihinkin kohtiin. Kuvassa muuten heijastuu vielä vanhat tuolit ja pöytä, jotka menivät heti kaupaksi nettikirppiksellä.
4 kommenttia:

 1. Todella hieno ruokaryhmä, ajaton klassikko ja aivan ihania juttuja muutenkin. Tykkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään, ei voitu vaan ostaa joskus 25 vuotta sitten mutta jotain haaveita pystyy onneksi toteuttamaan:)

   Poista
 2. Klassikkohankinta on pitkäikäinen kaveri :)
  Meidänkin pitäisi uusia ruokailuryhmää, mutta eipä ole mitään visiota, että minkälaisen hankkisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun tapauksessa ehkä kestävä olisi tällä hetkellä tärkeä kriteeri;)

   Poista