torstai 19. toukokuuta 2016

Terveiset Aasiasta

Ida oli keväällä kuuden viikon reppureissulla kaverinsa kanssa Aasiassa opparinsa tekemisen ohessa tässä ennen valmistumistaan. Hän antoi ystävällisesti materiaalia kuvapainotteiseen tervehdykseen matkalta ja kertoi siitä myöskin muutamalla sanalla.

Matkareitti kulki seuraavasti lähinnä lentäen paikasta toiseen:

Helsinki - Bangkok - Hongkong - Koh Samui - Koh Tao (thai-saaret) - Singapore, josta bussilla Kuala Lumpuriin ja takaisin - Bali ja sen lähisaaret - Singapore - Filippiinit (El Nido) - Singapore - Bangkok - Helsinki

Bangkok ja Thai-saaret:
Bangkok oli Idan mukaan aika saasteinen ja likainen, mutta muuten mielenkiintoinen ja siellä oli hyvä hinta-laatusuhde. Thai-saaret puolestaan olivat massaturismin runtelemia.

Singapore ja Kuala Lumpur:


Singapore oli moderni, mutta kallis paikka ja sen sijaan Kuala Lumpurissa asuivat parhaat ja ystävällisimmät ihmiset ja turistit otettiin siellä hyvin vastaan.

Bali:Bali ja Indonesian saaret olivat matkan hienoimpia kohteita Filippiinien ohella, vaikka siellä taas eivät palvelut kuten pankkiautomaatit yms. toimineet niin hyvin kuin muualla.

El Nido:

Hongkong:Matkalla tytöt pysyivät terveinä eivätkä kohdanneet mitään muitakaan ongelmia ja oli heidän mielestään kuulemma kaikin puolin hyvä reissu.


2 kommenttia:

  1. Ihania reissukuvia. El Nido näyttää varsin houkuttelevalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monipuolinen matka oli kun sai nauttia rantaelämästä ja näki suurkaupunkejakin:)

      Poista