torstai 19. helmikuuta 2015

Viikon varrelta


Aurinkokin on välillä paistellut ja ollaan tehty pientä lenkkiä jäällä, lumen alla oli kyllä vettä niin että jalkineet kastui ja nyt onkin jo lehdessä varoiteltu kunnon railoista paikoitellen, eikä jäälle menoa suositella kun vaan tietyissä kohdissa.

Tulppaaneja on tullut osteltua nyt kun on sesonki parhaillaan, kyllä kukkia ja kynttilöitä on rentouttava tuijotella kun on aikaa, olin tosi väsynyt kun vapaita oli niin harvakseltaan.

Ostin itselleni korvikset ja kun otin ne kotona laukusta oli toinen jo palasina... Harmitti mutta onneksi löytyi vielä yksi pari että sain vaihdettua ehjiin, tosin erivärisiin.

Ystävänpäiväaskartelua töissä, mä en todellakaan ole mikään askartelija eikä mulla oo mielikuvitusta, mutta olinpahan mukana leikkelemässä sydämiä ja pääsi mun uusi opiskelijapoikanikin heti toteuttamaan itseään.


Ystävänpäivää tuli töissä juhlistettua yökön leipomilla suklaamuffinsseilla ja siitä kun selvisin vapaalle, oli jo lupaava kurkkukipu. Onneksi sain huilata ja paikalla oli innokas ruoanlaittaja, joka teki tosi valkosipulipitoista kanaa ja couscous-salaattia, että sillä olis pitänyt oireet lähteä:) Taisi kuitenkin väsyttävä työputki vaatia veronsa eikä valkosipulikaan auttanut.


Kyllä se flunssa kaikesta huolimatta iski päälle ja viimeisillä voimilla oon välillä raahautunut Honeyn kanssa ulos kun ei oo ollut muita paikalla.
Honey on kyllä hellästi hoitanut mua  ja pitänyt mulle seuraa kun oon torkuskellut.
Olisi ollut neljä yövuoroa, mutta kaksi ensimmäistä kirjoitti työnantaja sairauslomaa ja eilen piti sitten käydä lääkärissä hakemassa todistusta, kun ei voimat ja kunto vielä riittäneet valvomiseen. Kurjaa kun kuume ei nouse vaikka on muuten karmea olo, on jotenkin noloa olla pois töistä kun ei ole muka kunnolla kipeä...
Mutta senkin oon kyllä kokenut että oon kipeenä valvonut, eikä se mitään helppoa ole kun ei ole sitä terveenäkään, mutta hoitajat tuppaavat olemaan aina liian tunnollisia.

Lääkärireissulla hain itselleni ohikulkiessa Bodyshopista uuden vartalovoiteen ja pari käsivoidetta. Piti ottaa kookos, joka on mun lempparini mutta päädyinkin kokeilemaan uutta kausituoksua Smoky Poppy, joka on vain rajoitetun ajan myynnissä.

Samalla ostin taas tulppaaneja, sairasta pitää hemmotella, jos ei muut niin ihan itse sitten;)

2 kommenttia:

 1. Näin on jetsulleen, sairaana saakin hemmotella itseää. Kurjaa että olet kipeänä. Minäkin haluan ehdottomasti käydä hakemassa tuon Poppysarjan ihanuuksia. Meikkejäkin tullut, joissa on tuo ihana kukka. Viehättää. <3

  Ihanaa viikonloppua ja paranemisia. <<<<<<<<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo päässyt vielä kokeilemaan kun nenä on niin tukossa ettei hajuaisti pelaa; tuoksut on tärkeitä:)

   Poista