tiistai 10. helmikuuta 2015

Hoitajan arkimeikki

Hoitajilta vaaditaan ennen kaikkea siisteyttä ja hygieenisyyttä; pitkät hiukset kiinni, ei kynsilakkaa, käsikoruja eikä voimakkaita hajusteita ja sekin olisi ihan kiva jos ei deodorantti heti pettäisi. Siitä huolimatta tulee ennen töihinmenoa edes vähän laitettua naamaansa että kehtaa lähteä ihmisten ilmoille.
Mä esittelen tässä oman arkimeikkini, peittävän ja huomaamattoman...


Lisään kosteusvoiteen päälle väriä tasoittavaa pohjustusvoidetta otsaan, nenään ja poskille. Mulla on hilseilevän kuiva couperosaiho, ja naama punoittaa helposti myös töissä, välillä joutuu hikoilemaan ja käyttämään voimiakin posket punaisena.
Oriflamen kolmiosainen setti toimii hyvänä lisänä, keltaista levitän tummille silmänalusille, peiteväriä nenänpieliin ja mahdollisiin näppyihin ja vihreä toimii lievittämässä punaisuutta.
Kuvassa on Lumenen seerumimeikkivoide, mutta usein käytän CC-voidetta sen sijasta.


Päälle tupsuttelen Lumenen irtopuuteria, poskille ja sinne tänne aurinkopuuteria ja vielä tuollaista hohtavaa aurinkopuuteria lisäksi. Mä en kovin hyvin osaa tehdä mitään varjostuksia sun muita korostuksia, jotain vähän yritän sutia.


Ripsissä on jo kaksi ja puoli vuotta ollut pidennykset ja niistä en tahdo luopua, tekee heti huolitellumman ilmeen ja säästää tuhottomasti aikaa, joten pelkkä harjaus riittää.
Kulmat nypitytän ja värjäytän aina kampaajakäynnillä ja korjailen niitä tuollaisella Oriflamen puuterimaisella kulmavärillä, jossa on kahta eri sävyä ja vaha. Luonnossa ne eivät ole noin vaaleansävyisiä.


Sitten vielä huuliin Hydracoloria, hoitavaa ja sävyttävää huulivoidetta eri väreissä mielialan mukaan, niin siinä on valmiina työmeikki, jonka tarkoituksena on peittää ja hälventää lähinnä punoitusta.
Ja tässä nyt oli kyseessä viisikymppisen tädin meikki, että nuoremmat voivat ehtiessään leikitellä luomiväreillä yms. mutta siihen ei mun energia riitä, oli vähän eri asia kun olin pankissa töissä...

4 kommenttia:

 1. Onko siisteys yhtäkuin meikittömyys tai huomaamattomuus? Siinäpä mietittävää... Hmmm itse olen kyllä sitä mieltä että hoitajakin voi meikata. On tyhmää edes ajatella että sillä alalla täytyy olla huomaamaton. Ei saa meikata eikä etenkään näkyä. Nyt eletään vuotta 2015, olemme jo nähneet/ kohdanneet tatuoinnit sekä lävistykset, on jo aika luopua käsityksestä että hoitajan tulee olla kärsineen näköinen harmaa huomaaton hiirulainen( näin kärjistetysti) ! Kyllä minä itse kohtaan mieluummin huolitellun, itsestään välittävän hoitajan kuin ............ !!! Hienoa Minna, hyvä kun jaksat panostaa!!! Iloa elämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piristää se itseäkin ja on huomaavaista muita kohtaan kun ei lähde liikkeelle ihan laittamattomana... Sormusten ja rannekorujen käyttökiellon nyt ymmärtää hygieniasyistä mutta mun mielestä tatuoinneista tai lävistyksistä ei ole niin haittaa, paitsi jos itse näprää korujaan ja aiheuttaa tulehduksen. Oon tyytyväinen kun nykyisessä työssäni voin myös pukeutua yksilöllisemmin kuin laitosmaailmassa, eikä tarvitse olla huomaamaton valkoinen haamu:) Iloista kevättä sullekin!

   Poista
 2. Nuo Lumenen meikkivoiteet ja cc ym.ovat omia lemppareita todellakin, niillä saa raikkaan ja heleän ja luonnollisen ihon. <3 Tuo Oriflame peitetrio vaikuttaa mielenkiintoiselta myöskin. <3 Aurinkoisia päiviä Minna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumene ei petä koskaan;) Mulla on noita Oriflamen trioja jo ainakin kolmas menossa, että ovat ahkerasti käytössä. Kivaa loppuviikkoa sulle<3

   Poista