lauantai 28. helmikuuta 2015

Seitsemän kysymyksen haaste

Tartuin nyt ihan yleisesti tähän haasteeseen, joka on viime aikoina esiintynyt blogeissa, kun on kerran vapaata ja aikaa.

1. Oletko keittiön hengetär ja mikä on bravuuriruokasi?

Täytyy sanoa että en enää, kotiäitivuosina leivoin, kokeilin uusia reseptejä ja keräilin valtavat määrät keittokirjoja ja ruokaohjeita. Nyt vuorotyö sekoittaa ja hallitsee elämää eikä kotonakaan asu enää niin paljon perhettä, että inspiraatio on toistaiseksi hukassa.
Bravuuri on ehkä voileipäkakku, sitä välillä toivotaankin.


2. Mitä muuta harrastat kuin bloggaamista?

Lukeminen on rakas, helppo ja halpa harrastus työvuoroista riippumatta.
Uiminen etenkin kesällä järvessä on lempiurheilulaji. Aikaisemmin kävin myös säännöllisesti uimahallissa työkaverin kanssa, mutta nyt sekin on jäänyt vähälle uimahalliremontin takia, eikä ole ollut tarpeeksi viitseliäisyyttä.

3. Unelma-ammattisi lapsena ja miten haaveille kävi?

Jo kansakouluaineessa kirjoitin että musta tulee pankintäti ja niinhän musta alkuun tulikin, työskentelin pankkitoimihenkilönä n. 8 vuotta ennen äitiyslomalle jäämistä.4. Sisustukseksi kulmakivet? Värit, materiaalit vai joku muu?

Alkuaikojen mustavalkoisuus on vähän pehmentynyt, mukana on mm. koivua ja beigen sävyjä, joilla musta sohvakin on peitetty.
Aiemmin keittiössä oli kaikki punaista, nyt on siirrytty sinivihreään värimaailmaan.
Kestävät Muuramen huonekalut ovat kulkeneet mukana jo lähemmäs 30 vuotta ja seassa on 70-luvun perintöä sekä kotoa että isomammalta.
Artekin tyyli miellyttää, haaveilemme vielä joskus hankkivamme keittiöön ruokailuryhmän sieltä ja yläkerran tarjoiluvaunu on mun silmäteräni.

5. Millainen on musiikkimakusi ja onko sinulla lempiartisteja?

Mä en oo koskaan välittänyt kauheasti kuunnella musiikkia, nautin hiljaisuudessa lukemisesta.
Abban musiikista tykkään, se tuo mieleen nuoruuden ja tämänhetkinen lemppari on ollut jo jonkin aikaa Katy Perry;)6. Jos saisit valita millä historian vuosisadalla tai vuosikymmenellä eläisit? Miksi?

Haluaisin viettää ehkä joskus 1900-luvun alun aikakaudella kesäistä ja romanttista kartanoelämää joko Suomessa tai Englannissa, ottaen huomioon että mä oon se kaunotar, joka kulkee hienoissa vaatteissa, juhlii ja ratsastaa, enkä toimi keittiöpiikana tai navettatöissä.

7. Pakopaikkasi? Onko sellaista ja jos on niin mikä?

En mä muuta osaa sanoa kun oma turvallinen ja viihtyisä koti.
6 kommenttia:

 1. Kiva oli lukea - etenkin kun nuo kysymykset ovat minulta lähtöisin;)
  Aina löytyy uusiakin puolia toisista - niin nytkin. Ja tuosta kyökkipuolesta voisin sanoa melkein samaa, paitsi että minä en koskaan ole ollut se keittiön hengetär - mutta kenenkään muun voileipäkakkuja eivät meidän nuoret juhlapöytään huoli;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kysymykset olivat vielä sulta alunperin:) joskus on mukava pohdiskella ja vastailla kysymyksiin vaikkei olisi haastettukaan;)

   Poista
 2. Nää haasteet vaan on niin ihania, olen itse vastannut samoihin kysymyksiin :-D
  Aina tutustuu bloggaajaan pikkasen enemmän ja se on kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihin on kyllä kiva vastailla ja lukea muiden vastauksia;)

   Poista
 3. Kiva , kun vastailit, taas olet vähän tutumpi ;)

  VastaaPoista