sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Pehmeimmät ballerinat

Kaikista ihanimmat, pehmeimmät ja jalkaan sopivimmat ballerinat mulla on ollut käytössä jo useamman vuoden. Ne on ostettu joskus Stockmannilta ja ovat merkiltään Stylesnobit. Ne olivat korvaamattoman hinkaamattomat Rodoksen reissulla kävellessä vanhassa kaupungissa ja kun myös päivittäin käytiin lähimmästä marketista hakemassa limsoja. 
Ne ovat jopa kelvanneet nuorimmalle tytöllekin, pari vuotta sitten koulukuvasta paljastui että olivat hänellä jalassa.


Matkan jälkeen surullisena huomasin niissä reiän, pitää mennä lähempänä kesää suutarilta kyselemään saisko sitä siististi korjattua mitenkään.
Oon kuitenkin tykännyt näistä tossukoista niin, että tilasin uudet eriväriset ensi kesää odottamaan kun sattui olemaan vielä alennusmyynnissäkin.Saas nähdä missä vaiheessa alkaa ballerinakelit, nyt ainakin sataa vettä ja lumet sulaa kovaa vauhtia. Olis kyllä kiva päästä tosta liukkaudesta mahdollisimman pian eroon.


4 kommenttia:

 1. Taitaa ballerina kelit olla vielä viikkojen päässä, ainakin täällä meidän korkeudella!
  Mutta ystäväni on kehunut juuri samanlaisia ballerina kenkiä, jaksaa kävellä kuuulemma vaikka kuinka!
  Suutariin kannattaa viedä, tekevät ihmeitä aina väliin siellä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täytyy suutarilta kysellä korjaamisesta, kyllä noilla vielä kävelee vaikkeivät paikattuna enää juhliin kävisi...

   Poista
 2. Pehmeät matalat kengät ovat reissuissa kullanarvoiset ! Säästyvät jalkaparat rakoilta - ja nätteys on vaan plussaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä tosi hyvät jalassa ja tykkään myös blingistä;) suosittelen kyllä, varmaan ainoat kengät joista ei ole alkuunkaan tullut rakkoja...

   Poista