lauantai 9. huhtikuuta 2016

Meikkituliaisia

Mies tuli viikko sitten lomamatkaltaan ja sen lisäksi että sain tuliaiseksi Bacardia ja banaanilikööriä mun ällömakeisiin drinksuihin, sain myös valita lentokoneen kuvastosta mieleisiäni meikkituotteita. Kun itse valitsee niin ei voi valittaa tuliaisista, mutta yleensä täytyy olla tarkat tiedot ja varmuuden vuoksi vielä kuva kun on kysymys iskästä, joka toi tytölle Escadan kesätuoksun hänen toivomansa Versacen Bright Crystalin tilalle. (Edellisellä reissulla oli kuva siitä Escadasta niin sitä tuli nytkin;)


Mä pysähdyin heti kun näin mainoksen, jossa sanottiin että nyt voit kokeilla hartaasti odotettua Kardashian Beauty-meikkisarjaa ensimmäisten joukossa. Pitihän sitä jotain tilata kokeeksi ja sain tällaisen 24 karaatin kullalla viimeistellyn geelimäisen pohjustusvoiteen, joka kyllä antoi säteilevän vaikutelman kun kokeilin; nenässä oli ainakin jotain kultahippuja.


Lisäksi tilasin setin, jolla voi loihtia klassisen nude-lookin vivahteikkaalla ja seksikkäällä tavalla. No joo, tuossa oleva huultenrajauskynä oli koostumukseltaan aika kuivaa mömmöä ja sen terä katkeili helposti kun sitä yritti levittää. Puna ja huulikiilto on ihan ok, kyllä ne käytettyä tulee.


Sieltä kuvastosta löytyi myös Victoria's Secret-valikoimaa ja kokeilin tuollaista huulikiiltoa. Mua huvittaa ne mainostekstit, tällä mä voin nyt sitten toteuttaa unelmani täyteläisen aistillisista pusuhuulista. Oon tykännyt siitä Diorin LipMaximizerista ja ajattelin jos tuo olisi vähän vastaavanlainen.


Smashbox on myös uusi merkki mulle ja sain söpön aurinkopuuterin Rosy-sävyisenä.
Vaikkei itse lähdekään mukaan matkailemaan ja on koiran kanssa kotimiehenä, niin kyllä tuliaiset aina ilahduttaa ja lohduttaa arjen keskellä.

4 kommenttia:

  1. Hienot tuliaiset.
    Kosmetiikkaan heikosti perehtyneen mielestä tuo Kardashianin tuote muistuttaa enemmän askarteluun tarkoitettua kuin meikkaukseen :D :D :D Toivottavasti oli kuitenkin kiva tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onneksi vaikutelma naamalle levitettynä ei ole ihan samanlainen miltä näyttää tuubissa;) kiva on ja erittäin ylellinen:D

      Poista
  2. Ihana varmaan saada meikkituliaisia! Mullakin on muuten kultavoidetta, Avonilta. Se on yövoide, mutta aamulla kyllä iholla kimaltelee. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hyvä kun pääsee itse valitsemaan, ei niitä kyllä mies muuten osaisi tuoda kun tuoksujenkin kans on tiukkaa;)

      Poista