tiistai 19. huhtikuuta 2016

Koivikkoinen satumetsä

Odotellaan toukokuun alkupuolella uutta ruokapöytää ja tuoleja, vanhat on jo myyty ja ostajan pitäisi hakea ne alta pois vapun tienoilla. Yllättäen varmaan tästä muutoksesta inspiroituneena mies ehdotti että otetaan käyttöön "paremmat" tai ehkä hänen mielestään värikkäämmät astiat, eikä säästellä turhaan niitä.
Nythän olikin jo niin että arkikäytössä ovat olleet vuosia valkoiset Arctica-lautaset sekä lisäksi jo jonkin aikaa aiemmin juhlavammassa käytössä pidetyt mustat Teema-lautaset, eikä muuta enää jemmailla kun ihan selkeitä joululautasia.


Mä sainkin mieleiseksi tehtäväksi valita jotkut uudet lautaset ja ilokseni huomasin Sokoksen kanta-asiakastarjouksessa kesäsesongin ajaksi kausimyyntiin tulleet Satumetsä-astiat. Klaus Haapaniemen suunnittelemat mystiset metsäaiheiset astiat ovat tulleet alunperin tuotantoon vuonna 2009 ja nyt tauon jälkeen niitä taas oli saatavilla.
Siniset sirot peurat vihreässä metsikössä sopivat kivasti meidän keittiössä olevan Koivikko-verhon värimaailmaan eikä mies tyytynyt pelkkiin lautasiin, vaan otti myös kulhoja ja molemmille mukit.
Vaihtoehtoina mulla olivat Paratiisi ja Taikametsä-sarjat, mutta nämä kuitenkin valittiin yhteisymmärryksessä.


Sitten vielä yksi merkillepantava juttu, että otettiin entisiä vähän pienempikokoiset lautaset, jos se osaltaan kannustaisi pienentämään samalla annoskokoja ja auttaisi tiellä terveellisempään ruokavalioon.
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ja kun vielä ajattelee että oikein miehen ehdotuksesta pääsin niitä suunnitteleen ja valitseen

      Poista