lauantai 5. maaliskuuta 2016

Viime aikojen touhuja

Ensimmäinen kuva on yövuoroista silloin kun viimeksi valvoin, nyt on parhaillaan meneillään jo seuraavat valvomiset; toinen yö viidestä menossa ja pieni tauko töistä välillä. Lukemista on mukana aina ja satunnaisesti herkkujakin, mies oli ostanut itselleen vahingossa valkosuklaata ja sain sen evääksi, eikä ollut yhtään hassumpaa.

Tein nopean marenkikakun oman pihan kirpeillä vadelmilla maustettuna Idan Suomeen paluun kunniaksi.

Honey osaa nauttia elämästä ja rapsutuksista.

Säät ovat suosineet ja aurinko on välillä näyttäytynyt. Jäällä on kiva käydä kävelyllä, mutta usein on vähän raskasta, jos on tullut lunta ja joutuu tallaamaan hangessa silloin kun on liikkeellä ensimmäisten joukossa.


Jätskikiintiö täyttyy säännöllisesti Avonin tuotteita hakiessa, nyt olikin harvinaisen reilu poika rakentamassa annosta kun kermavaahtoa tuli valtava määrä.

Ruokakauppareissulla mies oli ostanut tulppaaneja ihan pyytämättä kun niitä oli ollut tarjouksessa, mukavan oma-aloitteista toimintaa ja kaunis ajatus;)

Arjen pieniä iloja, sinistä taivasta ja lumikuorrutettu puu koiralenkin varrella.

Vapaapäivän viettoa sohvalla Honeyn kyljessä. Se on nyt ottanut vallan paikakseen alakerran sohvat, niin että sille täytyy mennä itse pitämään seuraa aina sinne. Ja se sopii hyvin, koska Ida on valloittanut tällä hetkellä matkalaukkunsa ja tavaroidensa kanssa yläkerran täysin, kunnes taas lähtee matkaan reilun viikon kuluttua ahkeroituaan välillä opparinsa kanssa.


Mies pääsi vauhtiin kukkien hankkimisessa ja toi myös keväisiä narsisseja silmän iloksi. Hän kävi Idan kanssa lounaalla sushipaikassa ja toi mulle kotiin syötäväksi itse keräilemänsä lounasannoksen. Tykkään muuten kovasti sushista mutta wasabi on vähän liian tujua mulle, tahtoo tulla ihan lieskat sieraimista.

Siilinkarin majakka tuli taas valloitettua vapaapäivänä, viimeksi oon kävellyt sinne muistaakseni Kaapon kanssa silloin kun se oli vielä paremmassa kunnossa. Joka talvi eivät aina säät suosi ja kävelyreitit eivät ole kunnossa kuin hetken jos sitäkään.

Honeysta ei oikeasti saa kuvaa juuri muualla kun sohvalla, siellä se rakentelee tyynyistä itselleen onnellisena mukavia lepopaikkoja.2 kommenttia:

  1. Tiesithän että wasabi kannattaa sekoittaa soijaan ( siis oman maun mukainen määrä pieneen erilliseen dippikulhoon) ja siihen sitten kastella niitä erilaisia susheja ;)ja inkiväärilastujen merkityksen varmaan tiedätkin:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollut kyllä tiennyt, oon vaan varovasti ottanut sitä erikseen vähän mutta kokeilenpa ensi kerralla:)

      Poista