keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Hyvää pääsiäistä

Oikein hyvää ja rauhallista pääsiäistä kaikille! Toivotaan että lumisade lakkaa ja kevätsäät hellii taas.
En ole useampaan vuoteen viitsinyt ja saanut aikaiseksi ottaa pääsiäiskoristeita esille, mutta nyt niitä vähän levittelin ja löysin tyttöjen kerhossa askartelemia vanhoja aarteita myös, hymyilytti muistella niitä aikoja kun niitä innolla tehtailtiin.
Mun pääsiäiseni on periaatteessa melkein vietetty, kunhan vielä tänään rentoudun ja ihailen keltaisia ruusuja ja herkuttelen Mignon-munalla.
Vapaapäivät ovat ihan kohta ohitse ja huomenna alkaa eräänlainen urakka; yksi iltavuoro ja sen perään seitsemän yötä. Ne kun jaksaa kunnialla vetää, niin sitten pääsee kevätlomalle. Mutta koko seuraavan viikon verran olen varmaan aika horroksessa ja kaiken lisäksi vielä mies lentää Kanarian lämpöön ensi yönä, mutta mullapa ei ole mitään hätää koska ystäväni tulee meille asustelemaan Honeyn seuraksi ja lupasi laittaa meille ruokaa aina sitten kun herään.
Ihanat kotimiehet pitää huolta, joten munkin on paljon helpompi selvitä työputkesta ilman suurempaa stressiä kun Honeyn ei tarvitse olla yksin talonvahtina.
Nyt vielä Netflixiä ja hyvää lukemista vaniljamustapippurikynttilän tuoksussa tämä ilta ja sitten jaksaa taas tehdä töitä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti