keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Kävelyretki Siilinkarille

Vapaapäivä ja auringonpaistetta, joten mikäs sen mukavampaa kun lähteä kävelylle jäätä pitkin kohti Siilinkarin majakkaa. Ei edes tuullut kylmästi kuten melkein aina aukealla järvenselällä.


Me oltiin Honeyn kanssa niitä harvoja kävelijöitä joukossa, valtaosa oli kyllä liikkeellä luistimilla vaikka pulkka ja potkukelkkakin tulivat tosin vastaan. Luistelureitin vieressä kulkee kävelijöille tarkoitettu alue, kone kylläkin tuli auraamaan sen siistiksi vasta kun oltiin kääntymässä kotirantaa kohti, mutta eipä se nytkään missään pahassa kunnossa ollut.


Perillä majakan kupeessa oli paljon väkeä, osa oli kävellyt sinne myös eri suunnalta. Toiminnassa oli ainakin nyt hiihtolomaviikon kunniaksi kahvio, mutta ei me otettu mitään makkararahaa edes mukaan, kun niitä makkaroita juuri mentiin sulattelemaan. Eilen Ida totesikin että jompi kumpi Honeyn vanhemmista on varmaan ollut HK: n sininen lenkki.
Pötkylä vähän lepäilee lenkin jälkeen:) mutta kyllä tässä kesää kohti aletaan enemmän treenata kun taas tassut kunnolla tarkenee, eikä lumipaakut tartu häiritsevästi turkkiin. Ja sinne trimmaukseenkin meno on suunnitelmissa jossain vaiheessa. Kiva kävelyretki se oli, matkaa tuli meiltä tasan 2 km yhteen suuntaan ja ainakin kerran nyt tuli käytyä majakalla tämänkin talven aikana.2 kommenttia:

  1. Oih, pääsisipä Helsingissäkin jäälle *kaihoisa huokaus*. Tykkään kovasti kävellä ja hiihtää jäällä, mutta nyt on ties vaikka kuinka mones vuosi putkeen, kun jää ei ole kantavaa. Tai no tänä talvena meri on ollut vapaana lähes koko talven.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus nuorena oon hiihtänyt tuolla mutta nyt on talvesta riippuen hyvää tilaa kävellä;) ja pääsee melkein kotipihalta tekeen polkua. Tilaa siis on aina mutta välillä liian sohjoista...

      Poista