keskiviikko 26. elokuuta 2015

Syömässä Sitkossa

Tässä vasta kesällä huomasin, että ihan mun lapsuudenkodin kulmille on jo viime syksynä avattu uusi pizzapaikka ja Amandaa ei kauaa tarvinnut houkutella mukaan kokeilemaan sitä.
Sitko mainostaa puhtaista, tuoreista, laadukkaista suurelta osin paikallisista raaka-aineista tehtyjä pizzoja ja tarkkaan valittuja viininautintoja ympäri maailmaa.


Sisustus oli trendikäs ja pizzatkin maistuvia, mä valitsin kylmäsavulohipizzan, jossa oli täytteenä seesaminsiemeniä, smetanaa, rucolaa ja sitruunavinegretteä. Amanda otti parmankinkkupizzan kirsikkatomaateilla.Me ei kumpikaan olla mitään viinintuntijoita, mutta Amanda maistoi mahdollisimman makeaa valkoviiniä ja mä pyysin makeinta siideriä mitä löytyy... Mitä moukkia me ollaan;)
Pizzat oli sellaisia gourmetpizzoja, kuulemiemme kehujen perusteella odotimme ehkä vielä parempaa vaikkei näissäkään mitään valittamista ollut.
Mutta ehkä kuitenkin se Napoli pysyy edelleen ykkösenä jos oikein mehevän pizzan haluaa. Ehdottomasti tuo oli tyylikäs seurustelupaikka, jos sellaista hakee ja varmaan viiniexperteille kiinnostava tuttavuus.

2 kommenttia:

  1. Sitkossa käyneenä ykkösenä mullakin edelleen Napoli, ei ole sen voittanutta :) ei pärjää Rossot eikä Dennisit saati sitten Kotipizza. Napoli vaan osaa tehdä sen oikean pizzan ;)

    VastaaPoista
  2. Niinhän se on että Napoli taitaa olla se Tampereen paras pizzeria, ei sinne turhaan jonoja ole...

    VastaaPoista