torstai 6. elokuuta 2015

Kalenteri vaihtoon

Mulla osuu yleensä tähän elo-syyskuulle tarve uuden kalenterin hankkimiseen. Käytän kyllä paljon kännykän kalenteria, mutta silti tykkään tehdä merkintöjä myös tavalliseen paperikalenteriin. Ehkä oon joskus maininnutkin että keräilen tarroja ja koristelen niillä ja nykyään myös erivärisillä kynillä kalenterini sivut;)


Pari edellistä kalenteria olen suunnitellut itse ja kansia ovat koristaneet omat valokuvat tytöistä ja koirista lähinnä. Nyt en oikein saanut inspiraatiota, enkä tiedä onko sama firma pystyssäkään kun ei ole yhtään mainostanut viime aikoina.
Käytin tällä kertaa Amandan apua kun löysin kivannäköisen Kate Spaden kalenterin EBaysta, enkä ole sieltä koskaan ennen mitään tilannut. Hän teki tilauksen mun puolestani vaikka valittikin miten turhia ostoksia teen. Hetkinen; eikös se kuuluisi äitien valittaa tyttärille tuhlailusta eikä päinvastoin?


Paketti tuli parissa viikossa ja pääsin jo kirjoittelemaan tulevia työvuoroja ym. muistettavaa uuteen kalenteriin, johon olen aika tyytyväinen. Tosin se vie paljon enemmän tilaa laukussa kuin entinen, mutta yleensä mulla on aina matkassa reilunkokoinen kassi, ettei haittaa. Eikä ollut yhtään turha ostos, siitä on nyt iloa ja hyötyä seuraavaksi puoleksitoista vuodeksi.


2 kommenttia:

  1. No mutta kun tuo on aivan ihana, raidat ja pilkut on täällä heikkoudet. Kalenteri on täydellinen ja loisto-ostos. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelkäsin vähän mitä sieltä tulee tai huijataanko jotenkin kun en ole tuolta ennen tilannut, mutta nappiin meni:)

      Poista