tiistai 11. elokuuta 2015

Elokuun Livbox

Onneksi kesä vasta alkoikin, niin ehtii hyvin nauttia vielä myös Livboxin mukana tulleista kesäuutuuksista.


Hain pakettini sopivasti juuri ennen Idan matkaanlähtöä, joten hän ehti pakata mukaansa juuri kivasti matkakokoiset Cutrinin shampoon ja hoitoaineen, joilla pääsee hyvin alkuun Madridissa ja hiukset saavat extrahoitoa ja suojaa.


Olen tilaillut aiemmin tuota Dermosilin hiuskiinnettä ja todennut sen tehokkaaksi, nyt ei ole vaan vuoteen tullut tilattua sieltä mitään, mutta tämä antaa kyllä kestävän pidon ja on hajustamaton jos tuoksut ärsyttävät.
Wellalta tuli BB-voide hiuksille ja se onkin ihan uusi tuttavuus, ihan niinkun jotain rasvaa levitellään latvoihin ja hiusten keskipituuksiin ja tämä suojaa samalla myös kuumuudelta. Tytöt juuri kyselivät multa lämpösuojaa mutten käytä sellaista kun annan vaan hiusteni aina kuivua itsestään, enkä muotoile niitä sen kummemmin.


Lumenen tehokosteuttava voidegeeli on myös uutuus ja sen säästän omaan käyttööni, tämän pitäisi kosteuttaa tehokkaasti ja kirkastaa ihon sävyä. 


Deodoranttia juuri kaipasinkin, koska tuntuu että kesällä mun omani ovat kuluneet yhteiskäytössä aika nopeasti. Tämä suojaa vaatteita tahroilta ja hillitsee hikoilua jopa 48 tunnin ajan.


Kubiss kynsilakan lahjoitin Lindalle, mun tulee niin harvoin lakattua kynsiä kun töihin mennessä pitää lakat kuitenkin aina muistaa poistaa. Mutta kiiltävä ja peittävä lopputulos tästä pitäisi tulla ja on ihan nätin sävyinen.
Taas mulla loppui kolmen kuukauden tilausjakso, mutta enköhän mä taas sen uusi. Kuitenkin aika edullisesti saa aina uutta kokeiltavaa ja jos ei kaikki innosta niin tytöille jaettavaa, yleensä jollekin aina kelpaa käyttöön...

2 kommenttia:

 1. sinun boksissa on kaunis kynsilakkasävy. Minulla oli reilusti pinkki. :D
  Paketti oli ihan kiva, mutta BB-voide tuntuu tekevän minun hiuksistani rasvaisen näköiset. :(
  Jännä nähdä, mitä seuraava boksi pitää sisällään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä onkin usein osa vähän erilaisia tavaroita. Mä laitoin sitä voidetta vaan ihan hiusten latvoihin, ne taitaakin olla kuivat ja kuluneet, käyn niin harvoin kampaajalla;) on se kiva saada aina yllätyspaketti

   Poista