lauantai 8. elokuuta 2015

Elokuun vaihde


Heinä-elokuun vaihteessa lähdettiin osa perhettä mökille juhlistamaan montaa eri tapahtumaa samalla kertaa. Honeyn kanssa odoteltiin autossa ja kuljeskeltiin parkkipaikoilla kun nuoriso hoiti ruokaostokset useammassa eri kaupassa.

Mäkin harvinaisen touhukkaana kuivasin tiskejä enkä sentään koko ajan ollut kamera kädessä;)

Herkkuruokia sulateltiin jalka- ja sulkapallon merkeissä, mä tosin tyydyin olemaan yleisön joukossa.

Sain synttärilahjaksi henkilökohtaiset mökkilakanat ja sopivaa luettavaa; kuolema dementiakodissa. Säästän kirjaa seuraavaan yövuoroon taukolukemiseksi, toivottavasti on jännä.


Honey istui mökön näköisenä tukka silmillä hirsipöydällä tarkkailemassa kun grillattiin. Se aina välillä yllättäen hyppää sinne oleilemaan. Nyt on ollut niin huono kesä ettei juuri ulkona olla ruokailtu, joten se ei oikein vielä ehkä tajua että kyseessä on ruokapöytä.

Aloittelin maalausprojektia parvekkeella ja harvinaisen hankala paikka olikin tuolla katonlappeen alla, istuin välillä tyynyn päällä, vuoroin konttasin ja olin polvillani. Ja oli paikat kipeät seuraavana päivänä.

Kaupungilla poiketessani ostin uutta puhdistusvoidetta, jota Tiia suositteli "Minäkö keski-ikäinen"-blogissa. Tämä sattui vielä olemaan tarjouksessa Sokoksella. Kiva kun saa aina hyviä vinkkejä poimittua blogeista.


Ilmat ovat onneksi nyt vähän lämmenneet, mutta ukkospilviä kertyy usein iltapäivällä.

Meillä päärynäpuussa on paljon raakileita ja koristeomenapuussa myös jonkin verran. Päivittäin kypsyy marjoja pihan vadelmapensaassa ja punaiset viinimarjat alkavat olla kohta kypsiä.

Viikko on mennyt nilkkaa potiessa, lopultakin tilasin ajan lääkäriin, miehellä taisi mennä hermo kun jo kuukauden olin valittanut kipua ja hän valitsi numeron ja työnsi mulle luurin kouraan... Sain kortisonipiikin ja nyt oon lepuuttanut nilkkaa kiltisti.

Lääkärireissulla eksyin bussia odottaessa Stockmannille ja löysin uusia tuoksuja I love-sarjaan. Jäi kummittelemaan mieleen pinkki pullo suihkugeeliä, joku marshmallow se oli ja sekin pitäisi hakea heti tilaisuuden tullen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti